Inchirieri masini aeroport Otopeni: conditiile de indeplinit

Potrivit Inchirieri-Masini.ro, indivizii care au nevoie sa calatoreasca si in strainatate cu autoturismele inchiriate pot face acest lucru

Soferii care sunt interesati de inchirieri masini in aeroport Otopeni trebuie sa stie care sunt toate conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca pentru a se bucura de un transport confortabil si eficient. Este vorba despre o metoda la care apeleaza din ce in ce mai multi oameni, intrucat isi doresc sa poata pleca oricand, oriunde vor, fara sa depinda de orarul mijloacelor de transport.

Care sunt actele necesare pentru inchiriere?

Pentru inceput, conducatorii auto trebuie sa stie ca pentru a beneficia de un autoturism inchiriat trebuie sa puna la dispozitia companiei care detine flota auto atat cartea de identitate, cat si permisul de conducere. Fotografii ale acestor documente trebuie trimise catre firma in momentul rezervarii, urmand ca mai apoi, ele sa fie prezentate si in original in momentul ridicarii masinii.

Sofer de cel putin un an

Majoritatea companiilor care inchiriaza autoturisme solicita soferilor ca acestia sa aiba permis de conducere de cel putin un an de zile in momentul in care apeleaza la serviciile lor. In acest mod, reprezentantii firmelor se asigura ca indivizii au trecut deja prin destul de mult situatii incat sa fie familiarizati cu tot ce se poate intampla in trafic.

Soferi aditionali prin serviciul de inchirieri masini aeroport Otopeni

Un alt element pe care trebuie sa il cunoasca persoanele care vor sa apeleze la serviciul de inchirieri masini aeroport Otopeni este acela ca au posibilitatea de a adauga in contract 2 soferi aditionali, fara a plati nimic in plus. Important este, insa ca toti clientii sa furnizeze companiei de inchirieri copii dupa permisul de conducere si buletinul celorlalti 2 soferi.

Calatorii in strainatate

Potrivit Inchirieri-Masini.ro, indivizii care au nevoie sa calatoreasca si in strainatate cu autoturismele inchiriate pot face acest lucru. Este esential ca ei sa notifice, insa in prealabil reprezentantii companiei cu care colaboreaza, pentru ca acestia sa le poata pune la dispozitie atat procura necesara, cat si celelalte acte ale masinii.

Inchirieri masini in aeroport Otopeni | Inchirieri-Masini.ro

inchirieri masini aeroport Otopeni

Responsabilitate

Nu in ultimul rand, soferii care aleg sa inchirieze autoturisme trebuie sa dea dovada de responsabilitate in trafic, dar si in ceea ce priveste conditiile de returnare. De exemplu, conducatorii auto trebuie sa fie precauti atunci cand se afla la volan si sa inapoieze masina in ziua si la ora pe care le-au stabilit.

Toti cei care isi doresc sa fie independenti si sa se poata deplasa in cele mai bune conditii isi pot inchiria autoturisme, insa trebuie sa fie atenti si la conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca!