Ce solutii ERP sunt necesare companiei pe care o administrezi?

In principiu, un sistem ERP incorporeaza mai multe module ce pot fi folosite de companii pentru a aduna, pentru a stoca, gestiona si, nu in ultimul rand, pentru a interpreta datele pentru toate activitatile necesare unui business, conform specialistilor Attosoft.ro.

sistem ERP

Sistemul software care gestioneaza in mod complet toate operatiunile unei companii in vederea cresterii performantei business-ului reprezinta una din cele mai bune solutii ERP de pe piata la momentul actual. Sistemul ERP si aplicatiile specifice acestuia s-au dezvoltat si au evoluat intr-un ritm foarte alert inca din anii 1990, de la aparitie. Reprezentantii afacerilor trebuie sa inteleaga ca solutiile ERP nu pot fi confundate cu softurile comerciale clasice si reprezinta mai mult decat un simplu sistem de contabilitate.

Sistemul ERP poate edita, modela si utiliza informatiile si operatiunile de business ale unei companii, inclusiv servicii financiare, resurse umane, relatii cu clientii sau procesele de aprovizionare. Centralizarea unei baze de date unice unde toate informatiile si tranzactiile sunt montorizate in timp real asigura inclusiv profitul companiilor.

Beneficiile pe care le aduce introducerea de solutii ERP in cadrul companiei

Solutiile ERP ajuta companiile in primul rand sa isi creasca cifra de afaceri, sa imbunatateasca productivitatea resurselor umane, gratie automatizarii procedurilor, sa reduca costurile operationale, sa creasca securitatea datelor de business si, nu in ultimul rand, sa extraga informatii din toate departamentele firmei si sa eficientizeze activitatea prin centralizarea operatiunilor.

In principiu, un sistem ERP incorporeaza mai multe module ce pot fi folosite de companii pentru a aduna, pentru a stoca, gestiona si, nu in ultimul rand, pentru a interpreta datele pentru toate activitatile necesare unui business, conform specialistilor Attosoft.ro.

Printre modulele importante ale unui sistem ERP sunt incluse managementul financiar, comercial, gestiunea mijloacelor fixe, managementul depozitelor, contabilitatea generala, salarizarea, managementul resurselor umane, managementul distributiei si procesului de aprovizionare. In plus, celelalte module la fel de importante includ designul de produs, managementul relatiei cu clientii, managementul vanzarii cu amanuntul, a productiei, serviciilor, vanzari, marketing si facturarea electronica.

Solutii ERP | sistem ERP | Attosoft.ro

solutii ERP

In ceea ce priveste functionalitatile unui sistem ERP, este necesara comparatia intre mai multe solutii prezente pe piata, precum si intre principalii jucatori in industrie, asa incat achizitia, instalarea si trainingul, dar nu in ultimul rand utilizarea aplicatiei, sa fie realizate in mod profesionist.

Reprezentantii companiilor trebuie sa ia in calcul necesitatea de personalizare, tipul de implementare, modul de transfer al datelor, frecventa upgrade-urilor, securitatea si siguranta datelor, scalabilitatea, tipul licentierii si variantele de implementare, precum si flexibilitate si usurinta in utilizare pentru a face o alegere buna in acest sens.