Cum sa alegi un tort delicios pentru copilul tau?

Daca unor micuti le place ciocolata, altii prefera torturi de copii cu multe fructe si frisca. Atunci cand parintii studiaza optiunie de compozitii pe care le au la dispozitie pe site-ul etorturi.ro, ei trebuie sa ia in calcul ce si-ar dori tinerele domnisoare sau tinerii cavaleri, pentru ca desertul sa le fie pe plac.

tort delicios

Copiii au fost dintotdeauna adepti ai dulcelui, iar cand vine vorba despre ziua lor de nastere, isi doresc cea mai buna prajitura, pe care sa o savureze impreuna cu prietenii. Parintii au responsabilitatea de a se asigura ca tortul pe care il comanda pentru cei mici este unul potrivit din punctul de vedere al calitatii, dar si in ceea ce priveste designul acestuia, pentru a inflori zambete pe chipul copiilor.

In randurile urmatoare, mamicile si taticii pot descoperi cum sa ia cea mai buna decizie, astfel incat fiecare aniversare sa fie una cu adevarat savuroasa!

Preferintele copiilor sunt importante!

Daca unor micuti le place ciocolata, altii prefera torturi de copii cu multe fructe si frisca. Atunci cand parintii studiaza optiunie de compozitii pe care le au la dispozitie pe site-ul etorturi.ro, ei trebuie sa ia in calcul ce si-ar dori tinerele domnisoare sau tinerii cavaleri, pentru ca desertul sa le fie pe plac. Mamele si tatii pot chiar sa aleaga tortul impreuna cu cei mici, pentru a se asigura ca ziua de nastere sau onomastica va fi un real succes!

Designul trebuie sa fie vesel si atractiv

Un alt detaliu pe care parintii trebuie sa il aiba in vedere inainte de alegerea unui tort delicios este designul. Prajitura trebuie sa fie colorata, frumoasa si apetisanta. Specialistii eTorturi realizeaza prajituri foarte interesante pentru cei mici, in functie de hobby-urile sarbatoritilor.

De exemplu, parintii pot alege prajituri cu martipan in forma de mingi de fotbal, printese sau alte personaje din desene animate, din basme sau din filme pentru copii. De asemenea, mamicile si taticii se pot orienta si catre prajituri in forma de cifre sau de numere, pentru a ilustra varsta sarbatoritilor.

In functie de numarul de invitati

Dupa ce modelul preferat a fost ales, este important ca parintii sa aiba in vedere numarul de invitati, pentru a sti de cate kilograme de tort au nevoie. Daca cei mici au foarte multi prieteni, iar la eveniment participa si parintii acestora, atunci va fi nevoie de o prajitura mai generoasa.

Este vorba despre un detaliu care poate fi discutat impreuna cu reprezentantii cofetariei, care se pricep foarte bine la aproximarea cantitatii necesare, in functie de numarul celor care urmeaza sa se bucure de tortul comandat.

Tort delicios | torturi de copii | cofetaria online eTorturi.ro

torturi de copii

Luand in calcul cele trei elemente mentionate anterior, parintii vor putea alege foarte usor prajitura ideala pentru ziua de nastere sau onomastica celor mici. Astfel, evenimentele vor fi incununate de succes, iar oaspetii se vor bucura de unul dintre cele mai savuroase torturi pe care le-au gustat vreodata.