Slabeste sanatos intr-o saptamana cu dieta cu patrunjel

Patrunjelul consumat sub forma de salata ajuta la reducerea greutatii corporale in mod sanatos, fara a pune in pericol starea de bine si echilibrul de vitamine din corp.

dieta cu patrunjel

Dieta cu patrunjel este o dieta mai putin cunoscuta si mai putin obisnuita. Rezultatele acestei diete sunt cat se poate de vizibile, iar persoanele care tin un astfel de regim pot pierde pana la 5 kilograme in 7 zile. In plus, marirea aportului de vitamina C nu poate fi decat un lucru imbucurator. Din frunzele si tulpina de patrunjel se prepara ceai, iar din radacina se prepara suc pentru a slabi rapid si sanatos.

Ce presupune dieta cu patrunjel?

Dieta cu patrunjel presupune adaugarea acestui condiment al naturii in aproape orice preparat, dar si consumul de ceai si suc din radacina de patrunjel. Patrunjelul consumat sub forma de salata ajuta la reducerea greutatii corporale in mod sanatos, fara a pune in pericol starea de bine si echilibrul de vitamine din corp. Pentru a slabi sanatos, se recomanda consumul zilnic, de cate ori apare senzatia de foame, de salata de patrunjel.

Salata de patrunjel se prepara din frunze si codite de patrunjel, frunze de menta tocate, o lingura de grau care a fost in prealabil inmuiat in apa timp de jumatate de ora, o rosie tocata cubulete si zeama de la o lamaie sau de la un lime. Pe langa salata de patrunjel care se consuma in orice moment al zilei, se recomanda ca la micul dejun sa se consume un fruct si o ceasca de cafea neagra, la pranz o bucata de piept de pui la gratar cu putina garnitura din legume fierte, iar seara un ou fiert, o salata din morcov si mar ras, un iaurt.

Pentru a slabi 5 kilograme, regimul cu patrunjel trebuie tinut o saptamana, timp in care se beau minimum 2 litri de apa pe zi, dar nu este permis sa se consume alcool, dulciuri, prajeli. Patrunjelul este bogat in proteine si flavonoide, in uleiuri esentiale, in fier, calciu, vitaminele C si K, fosfor si uleiuri volatile.

Patrunjelul are rolul de a imbunatati digestia, de a preveni balonarea, de a dizolva calculii renali, de a stimula sistemul imunitar, de a preveni retentia de apa in organism, de a preveni anemia si de a stimula functionarea glandei tiroide, responsabila, de mult ori, de acumularea de kilograme in plus.