Cine sunt cumparatorii de carti vechi?

Proprietarii de carti care apeleaza la serviciile unui anticariat cu experienta vasta in achizitia de carti, asa cum este CumparCarti.ro, se bucura si de alte avantaje

cumpar carti in regim anticariat

Cumparatorii de carti vechi sunt reprezentanti ai anticariatelor care ofera proprietarilor de carti cea mai buna ocazie de a-si elibera biblioteca si de a castiga bani. Spatiul limitat din biblioteca poate fi eliberat rapid si sigur prin alegerea de a vinde cartile catre un anticariat cu experienta, cum este de exemplu Cumpar Carti.

Ce carti pot fi vandute?

La anticariat se pot vinde orice carti. cumpar carti in regim anticariat” este un anunt menit sa atraga atentia persoanelor care detin un numar mare de carti carora nu le mai gasesc utilitatea, oferindu-le posibilitatea de a renunta la orice carte. Domeniul nu are importanta, caci anticariatul cumpara orice fel de carte, fie ca e vorba de romane politiste, carti de dezvoltare personala sau enciclopedii.

In plus, un alt aspect important cu privire la cartile ce pot fi vandute, este faptul ca anul publicarii nu este important. Se poate vinde atat o carte recent tiparita si publicata, cat si o carte veche de secole intregi. Trebuie doar ca acestea sa fie intr-o stare buna, astfel incat sa poata fi citite cu usurinta.

Ce avantaje au cei care apeleaza la cumparatorii de carti vechi?

Pe langa faptul ca pot renunta intr-un mod profitabil la titlurile pe care nu le mai doresc, proprietarii de carti care apeleaza la serviciile unui anticariat cu experienta vasta in achizitia de carti, asa cum este CumparCarti.ro, se bucura si de alte avantaje.

Cumpar carti in regim anticariat | Cumparatori de carti vechi | CumparCarti.ro

 cumparatorii de carti vechi

Numarul cartilor vandute nu este important, deoarece achizitorii anticariatului cumpara orice cantitate de carti. Asadar, la oferta lor pot raspunde atat persoanele care vor sa vanda un numar mic de carti, cat si cei care sunt gata sa vanda kilograme intregi de volume.

Proprietarilor li se ofera solutia rapida prin care pot valorifica titlurile vechi din biblioteca personala in sume importante. Cu cat vand mai multe carti, cu atat se bucura mai mult de venituri suplimentare realizate foarte usor.

Intregul proces de vanzare se desfasoara rapid si legal. Un alt avantaj este ca vanzatorii nu sunt nevoiti sa faca niciun fel de investitie suplimentara, pentru ca echipa anticariatului se deplaseaza la domiciliul lor in cel mai scurt timp.