Esti inebunit dupa reduceri? Ce zici de reduceri la carti de anticariat?

Motivul pentru care acestia urmaresc campaniile de reduceri este acela ca pot cumpara foarte multe volume la preturi foarte avantajoase.

carti ieftine

Exista anumite perioade in an cand toti retailerii, indiferent de domeniul de activitate, organizeaza campanii de reduceri, dupa care oamenii sunt innebuniti. Dar la fel exista si reduceri de carti la anticariate, despre care destul de putini oameni au cunostinta. Unul dintre motivele pentru care acest lucru se intampla este si promovarea acestei categorii de activitate in presa.

De aceea, anticarii site-ului PrintreCarti.ro aleg sa se promoveze foarte mult in mediul online, pe langa preturile foarte avantajoase pe care anticariatul le promoveaza, acesta organizeaza destul de des si campanii de reduceri pentru cartile vandute.

De ce sunt urmarite reducerile la carti de anticariat?

Persoanele care sunt la curent atat cu cele mai recente lansari de carte, cat si cu reducerile practicate pentru cartile de anticariat, sunt cele care sunt foarte pasioante de lectura si carti, precum si cele care lucreaza in acest domeniu.

Motivul pentru care acestia urmaresc campaniile de reduceri este acela ca pot cumpara foarte multe volume la preturi foarte avantajoase. De exemplu, toti isi doresc sa cumpere carti ieftine, dar sa fie si interesante si, daca se poate, chiar noi. Iar acest lucru poate fi posibil in cadrul unui anticariat deoarece pe rafturile acestuia, clientii pot gasi carti de orice fel, noi sau vechi, din orice domeniu de activitate, pretul acestora fiind foarte accesibil.

Reduceri de carti la anticariate | carti ieftine | PrintreCarti.ro

reduceri la carti de anticariat

Cum poate fi aleasa o carte de anticariat?

Odata intrat pe site-ul anticariatului, cititorul isi poate selecta, daca deja stie ce isi doreste, autorul sau titlul, chiar si perioada in care volumul a aparut. In acest fel cautarea este mult mai restransa.

De asemenea, acesta poate selecta si limita de pret la care sa se incadreze cartea urmarita, iar daca are noroc, o poate gasi chiar la reducere, la un pret foarte mic in comparatie cu nivelul pietei.

Important este ca acesta sa stie ca volumele vandute de anticariate sunt, de obicei, carti second-hand, care au apartinut altcuiva. Totusi, inainte de a fi puse la vanzare, acestea trec printr-un proces de verificare si reconditionare, daca este cazul, astfel incat acestea sa fie intr-o stare buna.