Afla cum inveti istorie si geografie din carti ieftine online!

Accesand sectiunea de Istorie si Geografie a site-ului PrintreCarti.ro, iubitorii de carti vor descoperi peste 7500 de publicatii.

carti ieftine de vanzare

Fie ca este vorba despre copii sau adulti care isi doresc sa invete istorie si geografie, o optiune de mare ajutor este oferta de carti ieftine online privind aceste doua domenii. Oferta vine din partea unui anticariat, este variata si se adreseaza celor initiati in tainele istoriei si ale geografie, ori pasionatilor.

Accesand sectiunea de Istorie si Geografie a site-ului PrintreCarti.ro, iubitorii de carti vor descoperi peste 7500 de publicatii.

Preturile sunt foarte accesibile. Mai exact, exista o multime de carti vechi ale caror preturi pornesc de la 5 lei, din care oricine isi poate alege preferata.

Studiul unor stiinte deosebit de importante doar din carti ieftine online!

Istoria si geografia sunt doua dintre stiintele pe care oamenii le studiaza inca din cele mai vechi timpuri, constient sau nu. La scoala, cele doua sunt studiate intens de catre copii, insa pot fi aprofundate acasa impreuna cu cateva carti cumparate de la anticariat. Este cea mai rentabila metoda de a cumpara carti: totul de desfasoara in doar cateva click-uri, iar preturile sunt foarte accesibile!

Carti de istorie din oferta anticariatului online

Istoria este stiinta care permite oamenilor sa isi inteleaga trecutul pentru a isi intelege prezentul si construi viitorul Unul dintre principalele motive pentru care este important studiul istoriei astazi este pentru a intelege in totalitate modalitatea in care a fost construita societatea actuala si cum poate fi imbunatatita.

Cateva dintre cartile de istorie ce se pot gasi pe site-ul anticariatului online sunt urmatoarele:

  • Istoria declinului si a prabusirii Imperiului Roman” (3 volume), de Edward Gibbon;

  • Din istoria secreta al celui de-al doilea Razboi Mondial”, de Gheorghe Buzatu;

  • Sfarsitul Ceausestilor” de Grigore Cartianu;

  • Dacii”, de Hadrian Daicoviciu.

Carti ieftine online | carti ieftine de vanzare | PrintreCarti.ro

carti ieftine online

Carti de geografie din oferta anticariatului online

Oferta de carti ieftine de vanzare cuprinde si domeniul geografiei, deosebit de important pentru dezvoltarea culturii generale. Geografia inseamna automat cunoasterea intregului mediu natural si social. Un geograf nu cunoaste doar resursele naturale si umane, ci si cum sunt acestea folosite cel mai eficient.

3 dintre cartile de geografie ce nu trebuie ratate sunt urmatoarele:

  • Calator pe patru continente”, de Serban Gheorghiu;

  • De la Ecuator la Polul Nord”, de Eugen Acasandri;

  • Pe urmele comorilor din orasele Maya”, de Miloslav Stingl.