Adevaruri si mituri despre hainele de blana

Pentru a achizitiona haine din blana pentru dama puteti accesa www.carolinadesign.ro. Tot de la specialistii acestui magazin puteti afla toate detaliile care pot face o diferenta in ceea ce priveste prelungirea vietii hainei iubite!

haine de blana pentru dama

Oricine a cumparat sau purtat vreodata haine sau veste de blana naturala, poate confirma ca s-a simtit bine, insa aceasta indrazneala a fost apreciata de unii si contestata de altii. Asta pentru ca s-au creat o multime de opinii si mituri cu privire la purtarea hainelor de blana.

Exista o multime de blanuri disponibile. Ar putea parea ca toate sunt la fel cu exceptia culorii, dar adevarul este ca acestea difera in mai multe privinte. Puteti opta pentru blana de iepure, nurca, chichilla, castor, vulpe si multe altele. Cu atat de multe tipuri diferite din care puteti alege, exista, cu siguranta, o optiune pentru toata lumea.

Un alt mit este acela ca hainele de blana pot fi purtate numai in timpul iernii, dar adevarul este ca acestea pot fi purtate pe parcursul intregului an. Exista unele tipuri de blana pretabile si pentru lunile calduroase. Puteti opta pentru o vesta din blana naturala care sa ofere confort in serile reci, dar si o declaratie de stil.

Hainele pe care nu mai doriti sa le purtati pot fi transformate in palarii, portofele, manusi, gulere si alte accesorii care pot fi purtate pe toata durata anului. Uneori, oamenii achizitioneaza aceste accesori din magazine, pe cand altii asteapta sa se sature de o anumita haina mai veche pe care o transforma in accesorii uimitoare. In loc sa vindeti sau sa aruncati haina de blana, continuati sa va bucurati de ea si in urmatorii ani si intr-un al mod.

Veste de blana naturala | carolinadesign.ro

veste de blana naturala

In afara de utilizarea reala a hainei de blana, aceasta este o investitie care trebuie bine ingrijita. Blanurile naturale isi pastreaza valoarea timp de multi ani, iar daca sunt ingrijite corespunzator pot rezista chiar si cateva generatii. Depozitarea si intretinerea corespunzatoare sunt extrem de importante, mai ales daca intentionati sa vindeti haina sau sa o oferiti cadou.

Pentru a achizitiona haine de blana pentru dama puteti accesa www.carolinadesign.ro. Tot de la specialistii acestui magazin puteti afla toate detaliile care pot face o diferenta in ceea ce priveste prelungirea vietii hainei iubite!