Vrei somn linistit? Opteaza pentru o perna din spuma cu memorie!

Ortosan ofera un set perne ortopedice din spuma cu memorie la preturi foarte bune.

Cei ce isi doresc o perna rezistenta, cu o suprafata moale, care sa le asigure un somn linistit, pot opta cu incredere pentru perna din spuma cu memorie. Spuma cu memorie pastreaza un contur excelent la nivelul capului, gatului si umerilor. Acest lucru este important, deoarece ajuta la mentinerea coloanei vertebrale aliniate. Pernele obisnuite tind sa tina capul inclinat.

Multi oameni care sufera de dureri cronice de gat, umar si spate gasesc rezolvarea intr-o perna din spuma cu memorie. Pentru mai multe modele, clientii pot intra pe site-ul Ortosan.ro.

Perna din spuma cu memorie – avantaje

Dormitul pe perne din spuma cu memorie poate oferi o serie de beneficii pentru sanatate. Pernele din spuma cu memorie sunt speciale datorita izolatorului amortizant reactiv la caldura. Ceea ce inseamna ca atunci cand se aplica presiune impreuna cu caldura, spuma se remodeleaza pentru a se conforma obiectului. Acesta este motivul pentru care pernele din spuma cu memorie se modeleaza mai bine decat alte perne. Ortosan ofera un set perne ortopedice din spuma cu memorie la preturi foarte bune.

Spuma cu memorie este un material sintetic fabricat din spuma viscoelastica, inventat in urma cu peste jumatate de secol de Administratia Nationala pentru Aeronautica si Spatiu. A fost dezvoltat pentru NASA in 1966 pentru a imbunatati conditiile de somn din nave. Produsele din spuma cu memorie sunt sigure si netoxice. Spuma densa raspunde la caldura si presiunea din corp pentru a oferi un suport optim si apoi revine la forma initiala atunci cand nu este utilizata.

Perna din spuma cu memorie | set perne ortopedice | Ortosan.ro

perna din spuma cu memorie

Pernele din spuma cu memorie sunt hipoalergenice, inhiband in mod natural cresterea bacteriilor, mucegaiului, ciupercilor si a acarienilor. Acesta este un avantaj pentru cei cu alergii la acarieni, pene sau alte materiale naturale de perna. Pernele din spuma de memorie isi pastreaza forma, astfel incat sa nu ramana plate ca pernele traditionale.

O perna din spuma cu memorie de buna calitate este mult mai densa in comparatie cu o perna obisnuita – facand-o durabila pe langa faptul ca este extrem de usor de intretinut. Calitatea somnului determina nu numai sanatatea, ci si productivitatea la locul de munca.