Tipuri de calorifere decorative pentru spatii publice

Exista si calorifere decorative in diverse modele abstracte, varianta care chiar iese din orice tipare si ofera o imagine unica, un ambient distins si o dorinta de a reveni in acea locatie pentru a repeta experienta placuta.

Tipuri de calorifere decorative pentru spatii publice

Daca sunteti proprietar de magazin, cafenea sau restaurant si doriti ca spatiul de retail sa atraga clienti prin stilul abordat, atunci puteti contribui la acest lucru si prin caloriferele alese. Aspectul general al locatiei este extrem de important si puteti contribui in mod pozitiv la acest lucru achizitionand caloriferele potrivite.

Design-ul pentru radiatoare de otel si aluminiu s-a schimbat mult de-a lungul ultimilor ani, optiunile fiind nelimitate. Daca doriti sa oferiti incaperii o experienta naturala, atunci puteti alege un calorifer in culorile lemnului, a frunzelor si ierbii sau a cerului senin. Toate acestea sunt disponibile chiar si in magazinul eCalorifere si pe site-ul ecalorifere.ro!

Combinand proprietatile unice estetice ale elementelor naturii cu performanta termica a aluminiului, astfel de radiatoarele elegante ofera aceeasi putere calorica precum caloriferele tipice. Mai mult, este o solutie subtila care mentine clientii prin mediul cald si confortabil pe care-l ofera.

Daca aveti nevoie sa maximizati spatiul, cu radiatoare de aluminiu verticale veti putea atinge nivelul de confort dorit, aceasta fiind cea mai buna solutie pe care o puteti adopta, mai ales daca aveti la dispozitie putin spatiu. Design-ul cu tuburi verticale este o declaratie a artei moderne, astfel incat clientii si angajatii, deopotriva, vor fi surprinsi in mod placut de aspect dar si de uimitorul randament termic oferit. Aceste calorifere pot avea o culoare standard, alba, insa sunt disponibile in nuante de gri-antracit sau pot fi personalizate in asa fel incat sa se potriveasca si sa completeze intregul decor.

Radiatoare de otel, radiatoare de aluminiu si nu numai | ecalorifere.ro

calorifere decorative

In ceea ce priveste spatiile comerciale, se potrivesc foarte bine si caloriferele decorative. Acestea au o placa frontala neteda sau doar cu cateva insertii fine, fiind o alternativa eleganta si distinsa pentru locatiile cu dichis. Exista si calorifere decorative in diverse modele abstracte, varianta care chiar iese din orice tipare si ofera o imagine unica, un ambient distins si o dorinta de a reveni in acea locatie pentru a repeta experienta placuta.

Ambientul creat prin culoare, mobilier, decor si, nu in ultimul rand, cu ajutorul caloriferelor, este foarte important in atragerea de clienti fideli. Toate aceste elemente, desi par fara insemnatate, sunt extrem de importante pentru ca ofera acea stare de bine de care oricine are nevoie atunci cand decide sa iasa in oras!