Stiai ca anticariatele cumpara carti vechi direct de la tine de acasa?

anticariat-carti.com

Cartile vechi au o adevarata istorie in spate prin simplul fapt ca au apartinut mai multor proprietari de-a lungul timpului. Poate au servit drept cadou si sunt cu dedicatie sau poate au autografe de la autori ai vremii care acum nu mai traiesc, situatie in care valoarea lor poate sa creasca semnificativ. Tocmai de aceea anticarii se adreseaza tuturor proprietarilor atunci cand posteaza anunturi de tipul „cumpar carti vechi” pe diverse site-uri. Pe langa faptul ca vor sa le atraga atentia, vor sa le aminteasca si faptul ca anticariatele se afla intr-o continua cautare de carti atat noi, cat si vechi.

Editii rare de carti – sansa de a obtine un profit generos

Putine persoane sunt constiente ca in propriile biblioteci zac colectii de carti care au un potential urias de a aduce un profit generos. Multe dintre cartile vechi fac parte din editii rare sau chiar limitate ale vremii, care in prezent nu mai exista si care atrag imediat atentia colectionarilor. Tot ce trebuie facut este sa se acceseze anuntul „cumpar carti pentru anticariat” postat de achizitori pe diverse site-uri online. Odata ce potentialul vanzator intra in contact cu anticarul, toata procedura este cu mult simplificata.

Cumpar carti vechi | cumpar carti pentru anticariat | Anticariat-Carti.com

Cumpar carti vechi

Se pot vinde carti din orice domeniu?

Spre norocul cititorilor acestui articol, Anticariat-Carti.com primeste carti din orice domeniu, indiferent de specialitate sau de genul literar. Singura conditie este ca produsele sa se afle intr-o stare decenta. Lipsa paginilor, copertile deteriorate, mazgaliturile sau chiar petele de cafea, ceai pot fi o piedica pentru procesul de vanzare. Astfel de produse fie sunt refuzate, fie primesc o oferta slaba. Tocmai de aceea se recomanda o selectare riguroasa inainte in care sa se tina cont de starea lor. Cu cat arata mai bine (in ciuda vechimii), cu atat sansele de a obtine o oferta mai avantajoasa cresc.

Cine nu isi doreste sa obtina un profit generos fara sa astepte zile sau chiar saptamani intregi in speranta gasirii unui achizitor potrivit? Din fericire, Anticariat Carti asigura tuturor proprietarilor un proces simplu si sigur de vanzare, cu posibilitatea de a obtine un venit suplimentar consistent fara niciun efort.