De ce sa cumperi un calculator refurbished

De fapt, din ce in ce mai multi clienti opteaza pentru achizitionarea de calculatoare refurbished si chiar laptopuri refurbished de pe site-ul calculator-ieftin.ro , ca o solutie eficienta pentru a-si utila biroul de acasa sau de la locul de munca.

La prima vedere, achizitionarea unui produs refurbished pare destul de riscanta, insa nu mai riscanta decat achizitionarea unuia la mana a doua, adica in regim second-hand. De fapt, din ce in ce mai multi clienti opteaza pentru achizitionarea de calculatoare refurbished si chiar laptopuri refurbished de pe site-ul calculator-ieftin.ro , ca o solutie eficienta pentru a-si utila biroul de acasa sau de la locul de munca.

Produsele refurbished sunt mai ieftine decat cele noi si mai scumpe decat cele second-hand, insa sunt mult mai avantajoase decat ambele variante, gandite pentru a fi folosite pentru o perioada indelungata de timp.

Caracteristici satisfacatoare ale calculatoarelor refurbished

Cumparatorii trebuie sa acorde atentie unor elemente importante inainte de achizitionarea unui calculator refurbished. Aceste elemente fac diferenta intre un echipament complet functional si unul care prezinta probleme la functionare. Calculatorul refurbished este acel echipament IT care a fost reparat, remanufacturat, recertificat sau care a fost folosit sub forma de leasing operational, timp de cativa ani, apoi returnat producatorului.

Computerul refurbished functioneaza ca unul nou, dar nu mai poate fi vandut ca atare, desi este verificat in mai multe etape, are un sistem de instalare cu licenta si poate fi folosit atat de clientii persoane fizice, cat si de clientii persoane juridice.

Avantajele achizitionarii unui calculator refurbished

Calculatorul refurbished nu functioneaza la un nivel mai slab decat unul nou, ci este foarte performant, are o constructie solida si nu prezinta defecte din fabrica. Calculatorul refurbished are un impact minim asupra mediului, in principal din prisma reducerii deseurilor electrice.

Inainte de a achizitiona un calculator refurbished, clientii trebuie sa se preocupe de verificarea reputatiei comerciantului, sa se intereseze de politica de returnare a produsului si sa citeasca toate specificatiile acestuia, care ar trebui sa fie echivalente cu cele ale unui dispozitiv nou.

Calculatoare refurbished | laptopuri refurbished | calculator-ieftin.ro

calculatoare refurbished

Calculatoarele refurbished reprezinta o solutie foarte buna din toate punctele de vedere, atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice, care pot fi folosite atat pentru jocuri, cat si pentru redactarea de documente, pentru a naviga pe internet, pentru editare foto sau video, sau pentru orice alt scop. Calculatoarele refurbished sunt suficient de bune si de performante pentru a face fata cerintelor si exigentelor utilizatorilor.

Este foarte important ca acestea sa fie achizitionate dintr-un magazin de specialitate, unde se poate face comanda online, se poate returna sau se poate schimba produsul, unde se poate cumpara in rate si se obtine o garantie de pana la 36 de luni.