“Cumpar carti vechi” – cele mai actuale carti pentru copii

Cumpar carti vechi – anuntul la care ar trebui sa apeleze parintii care doresc sa cumpere copiilor carti noi

Copiii care au adorat filmul Frozen cu siguranta vor prefera carti noi, moderne, pe care parintii le pot cumpara cu banii obtinuti in urma colaborarii cu specialistii care lanseaza in mod constant anunturi de tipul “cumpar carti vechi”.

Daca in 2013, copiii erau innebuniti de magia regatului de gheata din filmul despre care criticii spun ca a salvat Disney de la uitare, Frozen, la momentul actual, copiii sunt indemnati sa citeasca volume de carti asemanatoare acelei povesti sau cu un fir de evenimente asemanator.

Cumpar carti vechi – anuntul la care ar trebui sa apeleze parintii care doresc sa cumpere copiilor carti noi

Daca volumele de agricultura, apicultura, cartile de bucate si cartile tehnice ale tatilor nu mai sunt de folos si doar ocupa mult spatiu in biblioteca, parintii pot apela la specialistii in achizitii de carti pentru a obtine o suma de bani pe volumele din biblioteca din care pot achizitiona volume de carti pentru copiii lor.

Pentru ca povestea Elsei se aseamana foarte mult cu povestea Craiesii Zapezii, Craiasa Zapezii este prima recomandare de carte pentru parinti. Nu numai ca puterile celor doua protagonise se aseamana, ci si personalitatea lor. Craiasa Zapezii nu este o carte noua, ci este o poveste veche, publicata pe 21 decembrie in anul 1844 de catre Hans Christian Andersen. Craiasa Zapezii ii invata pe cei mici despre valoarea prieteniei, valoarea bunatatii, despre loialitate si despre alte lectii de viata importante.

Cumpar carti vechi | achizitii de carti | Anticariat-Carti.com

cumpar carti vechi

O alta carte, de fapt colectie de carti recomandata parintilor cu copii care au obtinut o suma de bani in urma colaborarii cu Anticariat-Carti.com, este Cronicile din Narnia, o carte de familie, publicata si permaent reeditata, adaptata pentru radio, TV, teatru si filme. Cele 7 carti spun povestea unui taram magic, Narnia, in care se poate patrunde printr-un dulap intr-un conac vechi si impunator.

Nu in ultimul rand, Fabulele lui La Fontaine sunt recomandate copiilor, fiind cele mai pretuite povesti din cele mai vechi timpuri, avandca si protagoniste animale mai mult sau mai putin simpatice surprise in mijlocul unor patanii din care cititorul extrage pilde de viata semnificative.