Cum si de ce sa iti vinzi cartile anunturilor „cumparam carti”?

cumparam carti Craiova

Fie ca sunt ingramadite pe rafturi, in biblioteca sau in podului, cartile sunt cel mai adesea nefolosite, iar vanzarea lor este in interesul proprietarilor din mai multe motive, oferindu-le acestora numeroase avantaje.

Dar inainte de toate, este important sa se gaseasca un cumparator care sa fie interesat de o astfel de achizitie. Desi sunt cunoscute pentru activitatea de comercializare de carti vechi, anticariatele se ocupa si cu achizitia de volume, pe care o promoveaza prin intermediul anunturilor „cumparam carti”.

De ce sa se vanda cartile din biblioteca?

In primul rand, vanzarea cartilor second-hand va permite eliberarea unui spatiu important din casa. In plus, atunci cand vine vorba de curatenia de primavara, de o mutare sau pur si simplu de reorganizarea locuintei, vanzarea cartilor nefolosite este una dintre cele mai bune modalitati de a face loc.

De asemenea, aceasta activitate are un beneficiu financiar semnificativ. Prin revanzarea cartilor se pot incasa profituri semnificative, mai ales daca este vorba despre o cantitate mare de volume sau de carti deosebite – rare, vechi – care sunt foarte apreciate de anticariatul online CumparCarti.ro.

Cum se procedeaza in cazul anunturilor „cumparam carti”?

Daca la prima vedere, vanzarea cartilor catre anticariat poate parea complicata, in realitate, procesul este mult mai simplu. Trebuie doar gasit cumparatorul potrivit, etapa pentru care se poate folosi internetul. Pentru acest lucru se pot folosi motoarele de cautare, unde se poate tasta, de exemplu, „cumparam carti Craiova” si o multime de rezultate vor fi generate.

Dintre acestea ar trebui ales un anticariat, a carei echipa detine cunostintele si expertiza necesare pentru a putea evalua si stabili pretul corect pentru volumele propuse spre vanzare. Odata ales si anuntat anticariatul de intentia vanzatorului, urmatorul pas este stabilirea detaliilor tranzactiei, de comun acord: data, ora si locul.

Cumparam carti | cumparam carti Craiova | CumparCarti.ro

cumparam carti

O echipa de anticari se va ocupa apoi de organizarea si desfasurarea intregului proces de vanzare-cumparare, deplasandu-se pana la domiciliul vanzatorului pentru a evalua, plati si ridica volumele cumparate.

Astfel ca vanzatorul nu va depune niciun efort pentru a-si vinde cartile si nu va plati niciun cost suplimentar pentru evaluarea si transportul acestora.