Vinde cartile vechi simplu si rapid

Exista o multime de anticariate care ofera astfel de servicii, insa Anticariat-carti.com se deplaseaza inclusiv la domiciliul clientului

cartile vechi

Fiecare om are in biblioteca o serie intreaga de carti care nu mai prezinta niciun interes fie pentru ca sunt foarte vechi, iar paginile s-au ingalbenit de la trecerea timpului, fie pentru ca nu mai sunt de actualitate. In ajutorul acestora, vin anticariatele care sub deviza „cumpar carti vechi” preiau orice cantitate.

Pasii necesari pentru a scapa de cartile vechi

Exista o multime de anticariate care ofera astfel de servicii, insa www.anticariat-carti.com se deplaseaza inclusiv la domiciliul clientului. Cu doar o simpla cautare pe internet se poate stabili o programare pentru evaluarea volumelor.

Pentru solicitantii aflati in Bucuresti, echipa de achizitii se va deplasa in cel mai scurt timp. Pentru cei aflati in oricare alte zone ale tarii, este necesara o programare in prealabil pentru a stabil cu exactitate ziua si ora.

Deplasarea este gratuita, iar evaluarea se face pe loc in functie de starea in care afla cartile, dar si in functie de anul aparitiei sau de autor. Exista carti rare care au o valoare mult mai mare si astfel plata se va face in concordanta cu aceste detalii. Banii se achita pe loc, in numerar ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru clienti.

Anticariat Cărți, un anticariat care cumpara carti ofera clientilor cele mai bune servicii. Programul de lucru este extrem de flexibil; cu alte cuvinte, se poate stabili o programare chiar si dupa ora 19:00 sau in zilele de weekend. In felul acesta, se acomodeaza agendele incarcate ale clientii care pe timpul zilei sunt la birou. Exista si posibilitatea ca volumele sa fie aduse direct la sediul anticariatului din zona Bucur Obor a capitalei.

Anticariat care cumpara carti | Cumpar carti vechi | Anticariat-Carti.com

cumpar carti vechi

Se pot achizitiona chiar si cantitati mari, fara nicio problema, indiferent de domeniu. De la carti de beletristica si pana la romane politiste, enciclopedii sau carti tehnice, toate sunt cumparate. Inclusiv cartile noi, publicate dupa anul 2000 intra in aceasta categorie.

Avantajele unui astfel de serviciu

Exista cateva beneficii ce trebuie amintite:

  • clientii scapa rapid de cartile vechi din locuinta fara sa mai fie nevoie sa se deplaseze de acasa;
  • isi elibereaza spatiul din locuinta;
  • primesc o suma destul de importanta de bani. Pentru cei care se afla intr-un impas financiar, aceasta varianta este perfecta pentru a obtine un venit rapid.