Tot ce trebuie sa stii despre diversele tehnici dentare: detartrajul

Pe Elveto-Dent.ro exista o descriere a procedurii, astfel incat pacientii isi pot face o idee cu privire la ce ii asteapta in momentul in care viziteaza clinica

tehnici dentare

Pentru a-si continua misiunea de a oferi fiecarui pacient zambetul pe care il merita, specialistii din domeniu continua sa vina cu tot felul de tehnici dentare care sa-i sprijine.

Una dintre aceste tehnici este chiar detartrajul, procedura prin care medicul dentist indeparteaza cantitatea de tartru care se afla pe suprafetele dentare sau intradentare.

Locuitorii din capitala care au nevoie de un detartraj in sector 2, vor gasi clinica Elveto Dent, in catalogul careia se afla, pe langa altele si acest serviciu.

Principalul obiectiv al clinicii este de a oferi pacientilor cele mai bine solutii pentru problemele de care sufera, astfel incat durerea sa dispara, iar ei sa se poata intoarce la viata normala.

La ce se poate astepta o persoana de la procedura de detartraj in sector 2?

Pe Elveto-Dent.ro exista o descriere a procedurii, astfel incat pacientii isi pot face o idee cu privire la ce ii asteapta in momentul in care viziteaza clinica: pentru pacientii care aleg tehnica manuala, vor fi folosite instrumente speciale de acest tip, in timp ce in cazul celor care opteaza pentru detartraj cu ultrasunete vor fi folosite instrumente care vibreaza la o viteza foarte mare si sunt racite de apa.

Cabinet stomatologic din Iancului | Detartraj in sector 2 | Elveto-Dent.ro

cabinet stomatologic din Iancului

Un alt factor care ii poate determina pe cei care viziteaza clinica sa aleaga intre o tehnica si cealalta este pretul: detartrajul per dinte este de 30 RON, in timp ce pentru detartrajul cu ultrasunete pacientul va plati 180 RON.

Pe langa detartraj, ce servicii vei mai putea gasi la clinica Elveto Dent?

In catalogul de servicii de la Elveto Dent, un cabinet stomatologic din Iancului, pacientii vor fi impresionati sa descopere ca exista si stomatologie cu laser, implantologie, fatete dentare, endodontie, extractii si tehnici de albire a dintilor. Toate aceste servicii sunt realizate cu tehnologie de ultima generatie, astfel ca rezultatul va fi unul optim.

Prin urmare, daca tartrul de pe dinti a ajuns intr-un punct in care nu mai poate sa fie ignorat si exista riscul aparitiei unei boli parodontale, atunci cel mai intelept lucru pe care il poate face o persoana in aceasta situatie este sa viziteze o clinica stomatologica.