Tipuri de tratamente stomatologice

Intreaga procedura nu dureaza mai mult de 30 - 40 de minute si este realizata foarte usor de catre medicii de la PlazaDent.ro, care dispun de aparatura de ultima generatie, dar si de produse de calitate

Oamenii trebuie sa stie cat mai multe detalii despre principalele tipuri de tratamente stomatologice pe care le au la dispozitie, astfel incat sa se bucure de o dantura sanatoasa si frumoasa. Vizitele la stomalog sunt esentiale pentru pastrarea danturii intr-o stare cat mai buna, dar si pentru obtinerea unui aspect fizic placut!

Detartajul dentar

Dentartrajul dentar este una dintre cele mai moderne solutii aflate la indemana pacientilor care isi doresc sa elimine resturile alimentare din spatiile dentare si, in acelasi timp sa scape de respiratia urat mirositoare. Intreaga procedura nu dureaza mai mult de 30 – 40 de minute si este realizata foarte usor de catre medicii de la PlazaDent.ro, care dispun de aparatura de ultima generatie, dar si de produse de calitate.

Periaj dentar

Pe lista de tratamente stomatologice esentiale pentru intretinerea cavitatii bucale si a danturii se afla si periajul dentar. Acesta este diferit fata de periajul clasic prin faptul ca este facut cu ustensile performante si are un grad de eficienta mult mai mare. Rezultatele sunt vizibile inca de la finalizarea interventiei!

Tratarea cariilor

Cariile sunt cei mai mari dusmani ai dintilor. Daca la inceput se prezinta sub forma unor puncte negre, o data cu trecerea timpului, ele se pot agrava si pot prova probleme serioase. De exemplu, netratate la timp, cariile pot conduce la deteriorarea completa a dintilor, care ulterior trebuie extrasi. Nimeni nu-si doreste sa-si piarda dintii, asa ca cel mai bine este ca oamenii sa mearga din timp la doctor!

Tratamente stomatologice | PlazaDent.ro

tratamente stomatologice

Tratamente stomatologice de estetica dentara

Nu in ultimul rand, estetica dentara joaca un rol esential in obtinerea unui aspect fizic placut. Cei care vor sa poata zambi larg, fara probleme pot apela cu incredere la albirea dentara sau isi pot pune fatete, cu ajutorul carora dintii lor sa fie mereu stralucitori. Aceste solutii sunt excelente pe termen lung, avand deja rezultate dovedite pentru mii de pacienti!

Toate tipurile de tratamente anterior mentionate sunt minunate pentru persoanele care cauta sa se bucure de avantajele medicinei moderne. Doctorii dispun astazi de ustensile performante, dar si de aparate de calitate, care ii ajuta sa ofere pacientilor rezultatele dorite de fiecare data!