Nu ai timpul necesar pentru curatat tapiterie auto?

Cei care isi doresc sa curate in profunzime masina pentru a se bucura de un aer curat si proaspat pot apela cu incredere la CuratamPeLoc.ro

tapiterie auto

De ce este este recomandat sa se apeleze la servicii pentru curatat tapiterie auto? Masina este locul unde familia petrece cateva ore bune in fiecare zi (drumul pana la serviciu si inapoi acasa, drumul pana la cumparaturi sau drumurile pana la gradinita), motiv pentru care tapiteria se murdareste in timp. Petele sunt destul de greu de scos, iar mirosul de fum de tigara ramane impregnat nu doar in materiale, ci si in plafonul masinii ceea ce poate afecta sanatatea calatorilor.

Cand serviciile de curatat tapiterie auto se dovedesc indispensabile?

Cei care isi doresc sa curate in profunzime masina pentru a se bucura de un aer curat si proaspat pot apela cu incredere la CuratamPeLoc.ro. Reprezentantii firmei se deplaseaza in mod gratuit la domiciliul clientului pentru a oferi servicii de curatare ireprosabile. Rezultatele sunt spectaculoase, iar clientii sunt multumiti si incantati de aspectul final.

Orice urma de murdarie si orice pata dispare pentru a reda aspectul original al tapiteriei. Toata operatiunea dureaza cateva ore, iar uscarea se va realiza rapid astfel ca maxim a doua zi clientii vor putea circula din nou linistiti cu masina.

Foarte multi clienti apeleaza la serviciul de detailing auto in Bucuresti in momentul in care vor sa isi vanda masina. O masina curata si ingrijita, cu un interior sclipitor are mai multe sanse sa fie placuta de catre potentialii cumparatori care sunt astfel dispusi sa ofere o suma mult mai mare de bani. Chiar si cei care decid sa cumpere o noua masina sau asteapta un bebelus in familie aleg o astfel de curatare si igienizare pentru a se asigura ca sunt indepartati toti microbii.

Detailing auto in Bucuresti | Curatat tapiterie auto | CuratamPeLoc.ro

detailing auto in Bucuresti

Preturile unei astfel de igienizari nu sunt deloc ridicate si sunt accesibile oricarui buzunar. In functie de nevoi si de preferinte, clientii pot opta pentru unul din pachetele disponibile. Pentru o curatare completa a intregii masini, pretul este de doar 250 lei.

Echipamentele folosite sunt dintre cele mai performante si utilizeaza forta aburului pentru a curata in profunzime si pentru a indeparta chiar si urmele de mancare, uleisau suc. Praful este de asemenea indepartat pentru ca aerul respirat sa fie cat mai proaspat si cat mai curat. Se foloseste un detergent special care nu distruge tapiteria si care nu provoaca alergii sau iritatii fiind sigur chiar si in cazul transportarii bebelusilor.