Ingrijirea parului subtire

Pentru a avea cele mai bine rezultate in acest sens, apelati cu incredere la specialistii Free Style Beauty. Ii gasiti accesand freestylebeauty.ro!

Parul subtire poate fi dificil de ingrijit si aranjat. Desi exista o serie de factori asupra carora oamenii nu au control, cum ar fi boli, medicamente, varsta, hormoni, expertii spun ca exista comportamente de rutina care pot afecta parul, precum stresul sau dieta saraca in nutrienti.

Parul subtire este mult mai fragil decat cel gros si, prin urmare, trebuie tratat cu grija pentru ca este extrem de predispus la rupere. Din fericire, exista solutii ce pot fi utilizate pentru a avea un par mai puternic si sanatos.

Indiferent de tipul de par, nu este necesara spalarea zilnica a acestuia, iar cand parul este subtire, acest obicei poate afecta si mai mult firul de par. Spalarea o data la doua zile este suficienta daca parul se ingrasa repede. Componentele samponului, apa calda si actiunea uscatorului de par ar putea avea efecte neplacute asupra parului, tocmai de aceea adoptati un comportament adecvat in acest sens.

De multe ori, parul subtire este si putin, asa ca puteti incepe sa folositi un sampon pentru volum. Acesta are o formula usoara care va intari firul de par de la baza scalpului, de aici venind si volumul sau. Pentru a gasi un sampon de calitate, cel mai bine ar fi sa cereti sfatul unui specialist in dermatologie sau al unui hair stilist.

Parul ud este mult mai fragil si mai vulnerabil decat parul uscat. Dupa ce l-ati spalat nu-l uscati imediat folosind cea mai inalta temperatura a parului, ci incercati sa absorbiti cat mai multa apa cu un prosop. Evitati frecarea parului cu prosopul, in special in zona varfurilor care sunt mai predispuse la rupere. Setati o temperatura joasa a uscatorului de par si tineti-l la o distanta considerabila fata de acesta!

Indicat ar fi sa nu folositi ondulator sau placa de par, insa in unele momente acestea sunt indispensabile. Asadar, inainte de a folosi instrumente ce functioneaza la temperaturi mari, utilizati o lotiune de protectie termica. Totusi, incercati, pe cat posibil, sa nu abuzati de placa sau ondulator!

Vopsit ombre | freestylebeauty.ro

Vopsit ombre

Colorarea parului ar fi o solutie extraordinara, iar un vopsit ombre sau un vopsit balayage ar da volum suficient si ar intari firul de par. Pentru a avea cele mai bine rezultate in acest sens, apelati cu incredere la specialistii Free Style Beauty. Ii gasiti accesand freestylebeauty.ro!