Gene fir cu fir pentru o privire patrunzatoare

Pe JoyaSalon.ro se gasesc mai multe specificatii si beneficii ale aplicarii genelor fir cu fir, dar si poze cu fiecare etapa pregatitoare pentru o transparenta completa a procesului

salon de infrumusetare din sectorul 1

Se spune ca genele nu trebuie sa lipseasca din niciun machiaj si ca ochii sunt piesa de rezistenta. Culoarea ochilor poate intoarce cateva capete, insa profunzimea unei priviri ramane intiparita in minte. Genele naturale, rimelate sau false au un rol definitoriu in conturarea ochilor facandu-i sa para mai mari si patrunzatori.

Din pacate, natura nu a inzestrat toate femeile cu gene lungi si dese, astfel incat au invatat sa se descurce si singure, apeland la mai multe trucuri. De-a lungul timpului au aparut mai multe tipuri de gene false, insa metoda cea mai apropiata de realitate si una dintre cele mai folosite in prezent, este cea de aplicare gene fir cu fir.

Genele fir cu fir – beneficii reale pentru o stare de spirit mai buna

Acest tip de gene a aparut dupa anii 2000, iar cea care le-a inaugurat a fost Madonna, intr-una din aparitiile ei la Hollywood. De atunci si pana in zilele noastre, cererea pentru aceste gene este din ce in ce mai mare datorita beneficiilor pe care clientele le resimt dupa aplicarea lor:

  • genele raman la fel chiar si dupa inot
  • produsele folosite sunt de calitate, astfel incat pleoapa nu este afectata si genele nu se lipesc intre ele
  • aspectul este cat se poate de natural
  • nu mai este nevoie de mascara timp 4-5 saptamani
  • look-ul este impecabil pe tot parcursul zilei
  • Fizionomia fetei – ajutor de nadejde in alegerea genelor perfecte

Salon de infrumusetare din sectorul 1 | Aplicare gene fir cu fir | JoyaSalon.ro

aplicare gene fir cu fir

Aplicarea si intretinerea genelor fir cu fir trebuie facute cu atentie, intr-un mediu steril si cu produse de calitate. La Joya Salon, clientele pot opta pentru dimensiunea genelor de la 1D, 2D, 3D pana la 7D.

Pentru a aplica perechea potrivita de gene, la salonul de infrumusetare din sectorul 1, se analizeaza prima data fizionomia fetei si forma ochilor si abia apoi se ia decizia finala care are in vedere dimensiunea, grosimea si curbura genelor.

Pe JoyaSalon.ro se gasesc mai multe specificatii si beneficii ale aplicarii genelor fir cu fir, dar si poze cu fiecare etapa pregatitoare pentru o transparenta completa a procesului. Viata unei femei poate fi cu mult schimbata in bine datorita acestui mic si extrem de important detaliu.