Durata de viata a unui implant dentar si avantajele alegerii acestei solutii de inlocuire a dintilor pierduti

Durata de viata a unui implant dentar in Bucuresti la Plaza Dent, se intinde pana la cateva zeci de ani, iar faptul ca acesta nu se sparge, nu se rupe si nu se cariaza, este un avantaj clar al acestei optiuni.

implant dentar in Bucuresti

Pana nu demult, pacientii care isi pierdeau unul sau mai multi dinti sau masele se confruntau cu teama de a nu ramane cu spatiul gol in gura sau de a nu-i fi afectati si dintii adiacenti din cauza lucrarilor pe care le presupun inserarea unei punti dentare pentru a umple acel gol. Acum, pentru o clinica precum Plaza Dent, care asigura implanturi dentare in sector 6, aceasta abordare se materializeaza in cea mai eficienta metoda de inlocuire a dintilor cazuti.

Este adevarat, nu este vorba si despre cea mai ieftina metoda pentru inlocuirea dintilor lipsa, insa cu siguranta este eficienta pe o perioada foarte indelungata de timp, ceea ce presupune recuperarea investitiei initiale. Durata de viata a unui implant dentar in Bucuresti la Plaza Dent, se intinde pana la cateva zeci de ani, iar faptul ca acesta nu se sparge, nu se rupe si nu se cariaza, este un avantaj clar al acestei optiuni. Acestea sunt motivele pentru care specialistii plazadent.ro le recomanda pacientilor sa investeasca in implanturi dentare pentru inlocuirea dintilor lipsa.

Succesul unui implant dentar se masoara in durata lui de viata

Implantul dentar reprezinta, la momentul actual cea mai complexa, practica si eficienta solutie de inlocuire a dintilor. Acesta este realizat din titan sau din zirconiu, ambele fiind materiale extrem de rezistente, se insereaza in os si are proprietati care seamana foarte mult cu cele ale radacinii naturale a dintelui. Implantul dentar este o procedura de succes care poate rezista pana la cateva decenii, oferind stabilitate in timp.

Implanturi dentare in sector 6 | implant dentar in Bucuresti | plazadent.ro

implanturi dentare in sector 6

Mai nou, exista si protezele pe implant, solutii potrivite pacientilor care sufera de edentatie totala si doresc o solutie mai noua, moderna, care nu presupune inserarea protezei clasice care acopera cerul gurii. Implantul dentar bine intretinut poate sa dureze cateva zeci de ani, doar lucrarile dentare montate pe implanturi sunt cele ce trebuie inlocuite o data la 10-20 de ani.

Ca un implant dentar sa reziste o perioada cat mai indelungata de timp, este necesar ca pacientii sa se prezinte periodic la control stomatologic, sa aiba o igiena foarte riguroasa si sa renunte la fumat sau la alte obiceiuri vicioase care ar putea dauna acestuia. In plus, pacientii trebuie sa stie de la bun inceput faptul ca implantul dentar este o procedura mai complexa care se incheie in cateva luni de zile, nu dupa doar cateva sedinte.