De ce ar trebui sa folosesti o perna antireflux pentru bebelusul tau?

Cu ajutorul unei perne antireflux, pozitia bebelusului are un grad mai ridicat de la orizontala ceea ce impiedica intoarcerea laptelui mancat din stomac si se previne aparitia refluxului.

nebulizatoare

Oricat de mult si-ar dori un copil, in momentul in care acesta vine pe lume, parintii se confrunta cu o multime de temeri, deoarece nu stiu exact cum ar trebui sa procedeze pentru a-i fi bine nou-nascutului.

Cei care cauta informatii pe internet se vor simti coplesiti de cantitatea de informatii noi pe care o vor gasi. De aceea, recomandat este sa colaboreze indeaproape cu medicul neonatolog sau pediatru, care ii poate ghida pe parinti sa faca alegerile potrivite pentru bebelusul lor, cum ar fi o perna antireflux.

Cum poate ajuta o perna antireflux bebelusul?

Hranirea bebelusului este unul dintre aspectele despre care se streseaza cel mai mult proaspetii parinti. Fie ca este vorba de cantitatea pe care ar trebui sa o consume nou-nascutul, fie de perioada de timp la care ar trebui sa il hraneasca sau cauzele pentru care cei mici plang dupa masa, toate acestea sunt factori de stres pentru majoritatea parintilor de bebelusi.

Cum sistemul digestiv se afla in proces de adaptare la noul mediu si noul stil de alimentatie, deoarece inca nu este suficient dezvoltat, se intampla uneori ca nou-nascutii sa aiba reflux gastro-esofagian, care le provoaca un disconfort accentuat, motiv pentru care sunt agitati sau plang mult.

De aceea, cu ajutorul unei perne antireflux, pozitia bebelusului are un grad mai ridicat de la orizontala ceea ce impiedica intoarcerea laptelui mancat din stomac si se previne aparitia refluxului. Este important insa sa se aleaga o perna de calitate, cum sunt cele din magazinul online Med-Tehnica.ro.

Perna antireflux | nebulizatoare | Med-Tehnica.ro

perna antireflux

Ce alte dispozitive medicale mai sunt de ajutor proaspetilor parinti?

Un alt aspect care ii streseaza pe parinti, referitor la sanatatea si starea de bine a bebelusului lor, este reprezentat de secretiile nazale, din cauza carora cei mici intampina dificultati la respiratie. Astfel ca tot mai multi medici recomanda parintilor sa foloseasca nebulizatoare, care sunt folosite, de obicei, in tratarea unor afectiuni respiratorii. Acestea favorizeaza administrarea medicamentelor, care fluidizeaza aceste secretii si imbunatateste respiratia.

Perna antireflux si nebulizatorul sunt insa numai o parte dintre dispozitivele medicale utile proaspetilor parinti, care vor investi in numeroase alte astfel de dispozitive.