Moda in 2022 – 4 idei pentru reimprospatarea garderobei

Pentru a incepe noul an cu stil este nevoie de o reimprospatare a garderobei cu cateva articole de moda frumoase si elegante.

reimprospatarea garderobei

Pentru a incepe noul an cu stil este nevoie de o reimprospatarea garderobei cu cateva articole de moda frumoase si elegante. Care sunt acestea?

  • Pulover nou elegant pentru iarna

Puloverul este haina universala de iarna. Este asociat cu caldura si confortul, atat de necesare in zilele lungi geroase. Si cea mai buna parte este ca se poate combina cu aproape orice.

Puloverul este un plus pentru o pereche de blugi sau pantaloni sport-eleganti. Se poate purta chiar si cu o fusta. Iar pentru iarna lui 2022 este deosebit de relevant sa fie purtat peste o rochie, ca o haina exterioara. Asa ca se pot transforma chiar si rochiile preferate de vara sau de primavara si se pot purta astfel in zilele reci.

  • Rochia preferata – pentru stil si farmec

Rochia, indiferent de model, este cea mai feminina piesa vestimentara. Cele care prefera stilul sport, pot alege o rochie cu gluga – se poate combina usor cu adidasi sau cizme chelsea.

Daca se prefera rochiile elegante, se poate paria pe un model retro sau cu motive florale. De asemenea, cu o rochie tricotata nu se poate da gres in lunile mai reci.

  • Palton pentru mai multa eleganta

Garderoba de iarna a fiecarei femei ar trebui sa aiba cel putin un palton frumos si elegant. Pentru iarna anului 2022 sunt deosebit de relevante modelele usor decupate cu lungimea pana la mijlocul coapselor. Pot fi combinate cu o curea pentru accent sau purtate lejer pentru un look mai casual-elegant.

  • Geanta de dama – frumoasa si practica

Cine vrea sa cunoasca o femeie, trebuie sa se uite la geanta ei! Aceasta va spune ce stil de imbracaminte prefera, precum si care este caracterul ei – daca este o persoana creativa sau prefera ordinea.

Printre descoperirile la moda pentru 2022 sunt gentile cu manere scurte – sunt relevante pentru sezon – la fel si rucsacii comozi si eleganti.