Cumpar carti la kg. Ce inseamna un astfel de anunt?

cumparcarti.ro

Lichidarea unei biblioteci poate fi problematica, mai ales ca este dificil ca persoanele sa gaseasca o solutie rapida pentru a obtine spatiu in locuinta. In asemenea situatii, un anunt care spune Cumpar carti la kg poate fi solutia mult-asteptata. Insa ce semnificatie poate avea aceasta sintagma si cum ar trebui ea inteleasa de cei interesati?

Cine poate publica anuntul Cumpar carti la kg?

Cumpar carti la kg este un anunt care indica faptul ca cel care il publica este un cumparator interesat de volume mari de carti, chiar de biblioteci intregi, de lichidarea unui numar impresionant de lucrari dintr-o colectie personala, dintr-o locuinta recent cumparata ori mostenita sau de la o firma.

Este vorba, desigur, in cele mai multe cazuri de firme serioase, despre iubitori de carti si anticari pasionati, care valorifica volume vechi si noi, aparitii cu vechime sau noutati editoriale, deopotriva. Sunt anticariate care cumpara carti si ofera vanzatorilor tranzactii in cele mai eficiente conditii, cu rapiditate si evaluari oneste.

Cum se procedeaza pentru vanzarea cartilor la anticariat?

Pentru a lichida o biblioteca, volume de carti vechi, pe care nu le mai folosesc, proprietarii acestora trebuie sa contacteze telefonic anticariatul CumparCarti.ro si sa stabileasca o intalnire la domiciliul propriu sau la sediul firmei lichidatoare. Angajatul anticariatului se va deplasa oriunde in Bucuresti si Ilfov, dar si in orasele mentionate pe site, la data si ora stabilite de comun acord, pentru a evalua cartile.

Cumpar carti la kg | CumparCarti.ro

Cumpar carti la kg

Vanzatorul va primi o oferta onesta, echitabila, iar acceptarea acesteia duce la indeplinirea tranzactiei. Cartile vor fi ridicate de reprezentantul anticariatului, iar vanzatorul lor primeste banii pe loc, reprezentand contravaloare volumelor vandute.

Fara eforturi, fara deplasari inutile, fara batai de cap, posesorii de carti vechi obtin rapid spatiul necesar in locuinta si bani pentru achizitii de noi aparitii editoriale sau pentru alte proiecte de amenajare a locuintei.