Cum sa alegi o masuta de toaleta ideala?

Mobartis.ro dispune atat de modele moderne si frumoase, cat si de masute in stil vintage, care au linii atent rotunjite si create astfel incat sa aminteasca vremurile de odinioara

Practica si frumoasa, o masuta de toaleta poate reprezenta o investitie excelenta pentru toate femeile care isi doresc sa arate perfect si sa aiba acasa un loc special, in care sa se pregateasca. Reprezentantele sexului frumos care nu stiu insa cum sa aleaga o astfel de piesa de mobilier, se pot inspira din randurile ce urmeaza in care vor descoperi sfaturi practice si utile!

Din ce materiale trebuie sa fie realizate masutele de toaleta?

Pentru a putea rezista in timp, piesele de mobilier trebuie sa fie intotdeauna lucrate din materiale de calitate. De exemplu, lemnul masiv reprezinta o alegere inspirata, la fel ca MDF-ul vopsit si blaturile din sticla. Mai mult, exista si modele extrem de frumoase, care sunt realizate din lemn de Pawlonia, un lemn recunoscut pentru proprietatile sale deosebite, dar si pentru aspectul sau interesant.

Masoara spatiul pe care il ai disponibil!

Un alt sfat important, de care e bine ca femeile sa tina cont este acela de a masura acasa locul in care vor sa amplaseze masuta de toaleta. In acest fel, ele se asigura ca totul este perfect din punct de vedere al inaltimii, al latimii si al lungimii. In acelasi timp, persoanele care vor sa cumpere o masuta de toaleta cu sertare trebuie sa se gandeasca si la cat spatiu au nevoie pentru a putea deschide sertarele fara probleme.

Masuta de toaleta | Mobartis.ro

masuta de toaleta

Design-ul potrivit

Design-ul este si el important: mesele de toaleta trebuie sa fie atractive si interesante, insa trebuie sa fie complementare tuturor celorlalte obiecte din camera. Mobartis.ro dispune atat de modele moderne si frumoase, cat si de masute in stil vintage, care au linii atent rotunjite si create astfel incat sa aminteasca vremurile de odinioara.

Masuta de toaleta in functie de gama cromatica

Pe lista detaliilor de care e bine ca femeile sa tina cont, inainte de a investi intr-o piesa de mobilier se afla si gama cromatica. Daca masutele viu colorate sunt perfecte pentru spatiile in care toate celelalte elemente sunt uni, modelele simple sunt ideale pentru reprezentantele sexului frumos pentru care conteaza mai mult partea utila!