Cui ii sunt adresate anunturile de „cumpar carti la kg”?

In situatia in care o persoana nu are de vandut doar cateva carti, ci mii de volume, poate sa apeleze la serviciile Anticariat-Carti.com

Daca in anuntul legat de intentia unei persoane de a cumpara carti este mentionata o unitate de masura, precum kilogramele, atunci cantitatea de carti ce urmeaza sa fie vanduta anticariatului trebuie sa fie una impresionanta. Domeniile din care fac parte lucrarile respective nu au o relevanta prea mare, asa ca nu este obligatoriu sa exista o legatura intre ele.

Un astfel de anunt poate sa aiba forma de „cumpar carti la kg”, ceea ce ii transmite imediat cititorului ca este vorba de carti intr-o cantitate mare. Cu cat volumul de carti este mai mare, cu atat suma de bani pe care persoana care le vinde o va primi pentru ele va creste.

Vrei sa raspunzi la anuntul de „cumpar carti la kg” dar ai prea multe carti?

Oamenii care planuiesc sa-si lichideze bibliotecile vor avea de vandut un numar impresionant de carti, iar aici lucrurile se complica deoarece vor fi nevoiti sa gaseasca anticariate care sa asigure transportul a multor kilograme de hartie. Daca apeleaza la serviciile anticariatului potrivit, nu se vor intalni cu obstacole si isi vor primi banii imediat.

Cumpar carti la kg | Cumpar carti vechi | Anticariat-Carti.com

cumpar carti la kg

In situatia in care o persoana nu are de vandut doar cateva carti, ci mii de volume, poate sa apeleze la serviciile Anticariat-Carti.com. Cantitatea mare de carti nu va reprezenta o problema pentru acest anticariat, deoarece nu doar persoanele fizice pot opta pentru sprijinul sau, ci si editurile, tipografiile si alte persoane juridice.

Ce e de facut daca nu ai suficiente carti pentru anuntul de „cumpar carti la kg”?

Bineinteles, anticariatele posteaza mai multe tipuri de anunturi si nu toate se concentreaza pe cantitate. Anunturile de „cumpar carti vechi” sunt perfecte pentru cei care nu au o colectie impresionanta din punct de vedere al cantitatii, dar au multe lucrari care au fost publicate cu decenii in urma si sunt greu de gasit in prezent.

In cele din urma, oricine poate sa intre in contact cu un reprezentant de la anticariat pentru a-si vinde cartile, indiferent ca e vorba de o colectie care impresioneaza prin volum sau prin vechime.