Ce inseamna serviciul “cumpar carti vechi’’?

Conform informatiilor publicate pe site-ul Achizitii-Carti.ro programul este flexibil pentru a acoperi solicitarile tuturor clientilor

Exista o piata de nisa pentru toti cei care vor sa isi vanda cartile vechi din locuinta. Indiferent de motiv, serviciul cumpar carti vechi este disponibil oricarui client, fie el persoana fizica sau persoana juridica. Beneficiile unui astfel de serviciu sunt dintre cele mai diverse si includ de la eliberarea spatiului din biblioteca pana la obtinerea unei sume importante de bani.

Cum functioneaza serviciul ‘’cumpar carti vechi’’?

Achizitii-Carti este una dintre echipele care se ocupa de colectarea si cumpararea oricaror volume, indiferent de an sau publicatie. Pot fi achizitionate atat cantitati mari, cat si cantitati mici, deplasarea fiind gratuita in Bucuresti si in zonele limitrofe.

Printre domeniile cartilor achizitionate se numara arta, carti bibliografice, dictionare, istorie, geografie, religie, stiinte si carti tehnice. Este important ca toate volumele sa fie intr-o stare cat mai buna, sa nu aiba pagini rupte si sa nu fie deteriorate.

Genul acesta de anticariat care cumpara carti se ocupa inclusiv de evaluarea volumelor pentru o estimare corecta de pret. Titlurile rare sau volumele aparute inainte de 1900 au o valoarea mult mai mare astfel ca suma oferita in schimb va fi pe masura cartilor cumparate.

Anticariat care cumpara carti | Cumpar carti vechi | Achizitii-Carti.ro

cumpar carti vechi

Platile se fac cash, in momentul tranzactiei, totul desfasurandu-se cat se poate de transparent. Cu o experienta de peste 10 ani pe piata, echipa de la Achizitii-Carti ofera servicii de calitate. Deplasarea se realizeaza in cel mai scurt timp, iar cotatiile de pret sunt stabilite cat se poate de corect.

Conform informatiilor publicate pe site-ul Achizitii-Carti.ro programul este flexibil pentru a acoperi solicitarile tuturor clientilor. Cu alte cuvinte, echipa lucreaza nu doar in weekend, ci si in fiecare zi a saptamanii, dupa ora 19:00. Pentru informatii suplimentare, clientii pot apela cu incredere numarul de telefon afisat pe site.

Cartile vechi nu trebuie aruncate, ele se pot transforma intr-un business profitabil, in special atunci cand clientii dispun de cantitati impresionate. Spre exemplu, depozitele de carti pot fi lichitate, fara probleme.

Sunt foarte multe companii care detin un numar impresionat de carti de specialitate folosite pentru instruirea personalului angajat. Cu timpul insa, apar variante actualizate astfel ca volumele vechi ajung sa ocupe loc inutil. Sumele de bani incasate in urma vanzarii, pot fi reinvestite, cu succes, in alte carti.