Birouri pentru gaming la preturi mai mult decat avantajoase

Majoritatea birourilor disponibile pe Genator.ro au un design in forma de Z pentru mai multa stabilitate in timpul utilizarii

Pretul echipamentelor de gaming poate sa difere foarte mult in functie de calitatea produselor sau de magazinul care le comercializeaza. Pentru ca experienta jocului sa fie una intensa, jucatorii trebuie sa aleaga doar birouri pentru gaming ergonomice realizate din materiale de cea mai buna calitate. Echipa de la Genator, spre exemplu, este mereu la curent cu toate noutatile din domeniu si are unele dintre cele mai inovatoare idei reusind sa construiasca modele 100% functionale si sigure.

Calitate, functionalitate, confort – principalele caracteristici ale birourilor de gaming Genator

Biroul pentru gaming trebuie sa aiba, in primul rand, dimensiunea potrivita pentru a se incadra perfect in spatiul destinat. Absolut toate birourile Genator au un design modern cu linii simple fiind in acelasi timp perfect functionale. Acestea sunt prevazute cu suport pentru pahare si casti, telecomanda, lumini LED si sistem de gestionare a cablurilor. Cat de tare este?

Avand in vedere sesiunile lungi de gaming, biroul trebuie sa aiba o forma ergonomica pentru a incuraja o pozitie cat mai corecta a coloanei vertebrale. In plus, trebuie sa aiba picioare reglabile pe inaltime astfel incat sa poata fi ajustat in functie de nevoile fiecarui utilizator, in parte.

Birouri pentru gaming | Birou pentru gaming | Genator.ro

birouri pentru gaming

Un birou de calitate trebuie sa fie realizat din materiale premium. Siguranta este extrem de importanta motiv pentru care blatul din MDF trebuie sa fie acoperit cu fibra de carbon si sa aiba o baza solida.

Dubla finisare permite o mai buna functionare a mouse-ului, rapiditatea in jocurile pe calculator fiind un atuu important. Majoritatea birourilor disponibile pe Genator.ro au un design in forma de Z pentru mai multa stabilitate in timpul utilizarii. Picioarele sunt confectionate din metal, iar capatul de jos din plastic pentru a evita zgarierea pardoselii.

Pentru o rezista o perioada indelungata de timp, biroul trebuie intretinut in mod corespunzator. Praful trebuie sters la cateva zile cu ajutorul unui prosop umed din microfibra. Picioarele, blatul, tastatura, mouse-ul si ecranul trebuie curatate si dezinfectate cu grija pentru indepartarea in profunzime a bacteriilor. Consumul gustarilor pe birou ar trebui evitat pentru pastrarea unui spatiu de joc cat mai curat si cat mai organizat.