Alege o perdea de dus ideala pentru a te bucura de intimitate

Atunci cand intra in baie, oamenii au nevoie de intimitate, de aceea o perdea de dus se va dovedi o investitie pe cat de accesibila, pe atat de importanta. In casele in care exista o cada, indiferent de dimensiunea acesteia

perdea de dus

Atunci cand intra in baie, oamenii au nevoie de intimitate, de aceea o perdea de dus se va dovedi o investitie pe cat de accesibila, pe atat de importanta. In casele in care exista o cada, indiferent de dimensiunea acesteia, va fi nevoie si de un paravan care sa asigure intimitatea necesara utilizatorilor. Asadar, acest accesoriu pentru baie va avea atat un rol practic, cat si un rol estetic.

Criterii de selectare a unei perdea de dus bune

Inainte de a alege perdeaua pentru dus, oamenii nu trebuie sa tina cont de culoare sau de imprimeu in primul rand, desi aceste aspecte sunt foarte importante atunci cand acestia isi doresc o baie cu aspect placut. Cautarea pentru cea mai buna perdea de dus trebuie sa raspunda la intrebari precum: ce dimensiuni trebuie sa aiba perdeaua, ce design se potriveste stilului baii, din ce materiale trebuie sa fie confectionata si in ce interval de pret trebuie sa se incadreze.

Perdeaua de dus ideala este cea care nu ramane impregnata cu apa, si anume din materiale sintetice, care resping apa. Perdeaua de dus din material natural nu se va dovedi cea mai buna alegere deoarece se va impregna cu apa si la un moment dat, daca nu va fi uscata in cele mai bune conditii, va mucegai sau va prinde un miros urat.

Dimensiunile perdelei de dus sunt foarte importante. Acestea nu trebuie sa depaseasca dimensiunile cazii de baie. Ideal ar fi ca perdeaua de dus sa nu atarne pana in podea, ci sa fie situata pana la marginea cazii sau putin mai jos. Nu in ultimul rand, conteaza si designul si imprimeul perdelei de dus, care trebuie sa se potriveasca cu stilul de amenajare al baii, cu culorile gresiei, dar si a mobilierului de baie sau a obiectelor sanitare. Este foarte important si sistemul de prindere al perdelei de dus, pe baza de inele de prindere sau de magneti.