Albirea dentara intr-un cabinet stomatologic

Pentru informatii suplimentare despre acest tratament, precum si detalii despre costurile finale, pacientii pot accesa site-ul CabinetStomatologicSector2.ro sau pot apela la unul din numerele disponibile.

dentist bun

Toti oamenii viseaza sa aiba dinti curati si stralucitori asemenea vedetelor din reviste. Din pacate, obiceiurile nesanatoase, vizitele rare in cabinetul medicului stomatolog, varsta precum si consumul anumitor produc duc in timp la ingalbenirea dintilor.

Din punct de vedere estetic, o nuanta galbuie a dintilor imbatraneste si cauzeaza o stare de discomfort. In ajutorul acestor pacienti vin medicii dentisti care pot realiza o albire dentara profesionista intr-un cabinet stomatologic din sector 2, de exemplu Elveto Dent.

Interventie estetica intr-un cabinet stomatologic

Albirea dentara intra in categoria tratamentelor estetice datorita efectului de infrumusetare pe care il are. Metodele de albire sunt multiple si difera, insa cea mai eficienta este albirea realizata intr-o clinica de profil. In maxim 30-60 de minute, pacientii pot observa rezultatele si se pot bucura de eficacitate clinica superioara in comparatie cu alte alternative de albire. 

La Elveto Dent, spre exemplu, medicii folosesc lampa Philips Zoom 2, unul dintre cele mai modern aparate de pe piata. S-a dovedit ca lampa Philips Zoom 2 are rezultate mai bune decat metodele care nu utilizeaza lumina imediat dupa tratament. Atunci cand se lucreaza cu lampa Philips Zoom 2 si un gel de albire, se pot obtine rezultate spectaculoase de care pacientii vor putea beneficia imediat ce procedeul este finalizat.

Pentru informatii suplimentare despre acest tratament, precum si detalii despre costurile finale, pacientii pot accesa site-ul CabinetStomatologicSector2.ro sau pot apela la unul din numerele disponibile.

Cabinet stomatologic din sector 2 | dentist bun | CabinetStomatologicSector2.ro

cabinet stomatologic din sector 2

Mentinerea unui zambet alb si stralucitor

Pentru mentinerea unei nuante cat mai able, pacientii trebuie sa acorde o atentie sporita igienei dentare. Periajul dentar trebuie sa fie realizat obligatoriu de 2 ori pe zi, concomitent cu utilizarea atei dentare sau a dusului bucal.

De asemenea, ar trebui evitate pe cat posibil alimentele care pateaza smatul dentar asa cum sunt cafeaua, vinul, sucurile acidulate, sosul de rosii sau ceaurile. Vizitele la un dentist bun ar trebuie realizate de doua ori pe an pentru evaluarea starii de sanatate si pentru efectuarea unui periaj profesionist ce contribuie la pastrarea unui zambet de revista. Cu doar cateva mici trucuri, oamenii se pot bucura o perioada indelungata de timp de o culoare stralucitoare.