Ai gingiile inflamate? Mergi la urgente stomatologice non stop!

Pentru mai multe detalii, cei interesati pot accesa site-ul Elveto-Dent.ro

urgente stomatologice

Inflamarea gingiilor este una dintre cele mai intalnite probleme dentare, motiv pentru care foarte multi oameni merg la urgente stomtologice non stop in Obor, mai exact la clinica Elveto Dent. Cei ce au gingii inflamate se confrunta cu dureri grave.

Cea mai frecventa cauza a inflamatiei este aparitia semnelor timpurii ale bolii gingivale, insa si tehnicile slabe de periaj sau folosirea rara a atei dentare, fumatul, chimioterapia, modificarile hormonale si iritarea cauzate de dispozitivele dentare pot juca un rol. Pentru mai multe detalii, cei interesati pot accesa site-ul Elveto-Dent.ro.

Urgente stomatologice non stop: gingivita si parodontita

O forma timpurie si relativ usoara a bolii gingivale, gingivita afecteaza milioane de oameni in fiecare an. Unul dintre cele mai frecvente semne ale bolii gingivale este inflamatia gingiilor, care ar putea sangera atunci cand dintii se periaza sau cand se foloseste ata dentara.

Desi gingivita este usoara, este important sa se trateze aceasta afectiune pentru a preveni progresul ei. Medicii de la clinica stomatologica din sectorul 2, Elveto Dent stiu exact ce trebuie sa faca pentru a trata gingivita si a nu o lasa sa avanseze.

Daca gingivita nu este tratata in timp util, aceasta poate evolua catre un tip mai grav de boala a gingiilor numita „parodontita”. In acest moment, gingiile umflate sunt mai dureroase si dintii incep sa se miste.

Clinica stomatologica din sectorul 2 | Urgente stomtologice non stop in Obor | Elveto-Dent.ro

urgente stomtologice non stop in Obor

Motivul este ca parodontita a inceput sa afecteze tesuturile care tin dintii in pozitie. Tratarea inflamatiei gingiei si a parodontitei este foarte importanta pentru sanatatea dentara a oamenilor pe termen lung.

Pentru a trata gingivita este nevoie de indepartarea tartrului. Medicii de la clinica Elveto Dent realizeaza un detartraj corespunzator. Important de retinut faptul ca tartrul nu poate fi indepartat cu un simplu periaj al dintilor, de aceea este nevoie de o vizita la medic.

Nu exista un remediu miraculos: pentru a evita aparitia gingivitei, trebuie sa existe zilnic o igiena orala buna. Intr-adevar, periajul frecvent si regulat al dintilor ramane cel mai bun mod de a elimina placa dentara. Acest lucru face posibila lupta eficienta impotriva dezvoltarii tartrului si impotriva aparitiei infectiilor gingivale.