Cele mai importante carti de citit pentru viitoarele mamici

Cartea scrisa de Ligia Pop poate fi achizitionata de pe site-ul PrintreCarti.ro

carti de citit

Maternitatea reprezinta o etapa plina de necunoscut pentru orice femeie aflata pentru prima data in postura de mama. Grijile, fricile si neajunsurile reusesc sa sadeasca indoiala si panica in sufletul femeilor, perioada sarcinii / lauziei fiind una plina de incarcatura emotionala. Pentru a trece cu bine peste tot acest amalgam de sentimente, femeile se pot documenta din cartile de citit actuale.

Top carti de citit despre maternitate

In topul preferintelor se afla cartea lui Anne Deans intitulata Sarcina si nasterea. Ghidul femeii insarcinate. Gravidutele gasesc informatii utile despre perioada sarcinii, cartea fiind temeinic documentata cu ajutorul unor experti asa cum sunt moasele si doctorii.

Jurnal de sarcina – de Ligia Pop este o carte scrisa din experienta si trairile unei mame. Aceasta face o documentare temeinica a tuturor etapelor sarcinii pentru a le ajuta pe cititoare sa inteleaga ce se intampla cu corpul lor in urmatoarele noua luni. In plus, autoarea ofera si sfaturi legate de alimentatie, regimul ei de viata fiind preponderant vegan. Cartea poate fi achizitionata de pe site-ul PrintreCarti.ro.

Anticariat Printre Carti | Carti de citit | PrintreCarti.ro

anticariat Printre Carti

What to expect when you`re expecting este unul dintre cele mai cunoste ghiduri despre sarcina. Cartea a fost tradusa in numeroase limbi devenind o carte de referinta pentru viitoarele mamici. Aceasta cuprinde inclusiv o sectiune de intrebari unde au fost adunate cele mai frecvente curiozitati legate de nastere. Raspunsurile oferite sunt complexe, informatiile furnizate fiind cat se poate de bine documentate.

Ultima, dar nu cea din urma este cartea lui AJR Waterstones – Mama si copilul. Ghid de crestere a copilului mic. Informatiile adunate au fost atent documentate de o echipa diversa de specialisti de la pediatri si pana la nutritionisti si psihologi.

Proaspetele mamici au acum un ajutor de baza in cresterea si ingrijirea celor mici, sfaturile oferite fiind cat se poate de practice. Enciclopedia cresterii unui copil se gaseste la anticariatul Printre Carti de unde poate fi comandat cu un simplu click. Comenzile sunt livrate in toata tara, prin Posta sau prin curier rapid in cel mai scurt timp, indiferent de oras.