Ce caracteristici cheie trebuie sa indeplineasca halatele medicale?

Pentru a ajuta cadrele medicale sa previna acest lucru, uniformele medicale de pe MediFashion.ro ofera protectie superioara si au proprietati antimicrobiene

halatele medicale

Halatele medicale sunt sunt specifice medicilor si asistentelor care isi desfasoara activitatea intr-un spital, clinica sau cabinet medical, indiferent de specializare. Acestea sunt un simbol al domeniului medical si sunt necesare nu numai pentru ca medicii si asistentele sa poata fi identificati cu rapiditate, ci si pentru ca acestia sa beneficieze de confort si protectie la locul de munca.

In prezent, pe piata uniformelor medicale sunt disponibile o multime de variante in ceea ce priveste culorile, modelele si materialele. Desi modelul poate fi un criteriu important in momentul alegerii unui halat medical, persoanele care poarta acest articol vestimentar trebuie sa se asigure ca halatele indeplinesc mai multe atribute.

Halatele medicale trebuie sa fie fabricate din materiale de calitate superioara

Medicii si asistenele trebuie sa se bucure de confort pe durata programului, iar uniforma nu trebuie sa fie un motiv de disconfort sau un element care sa le restrictioneze libertatea de miscare. Pentru a evita acest lucru, se recomanda alegerea unor uniforme fabricate din materiale calitative.

Uniforme Cherokee | Halate medicale | MediFashion.ro

uniforme Cherokee

De regula, cele mai potrivite uniforme medicale sunt cele realizate dintr-un amestec de bumbac si fibra sintetica, pentru confort sporit si pentru a evita inmagazinarea caldurii. In aceasta categorie se inscriu si uniformele Cherokee, disponibile in magazinul MediFashion.

Materialul este cel care determina nivelul de confort, astfel ca alegerea unui material slab calitativ, care nu rezista la spalari frecvente si care nu permite pielii sa respire este de evitat.

Uniforma trebuie sa asigure protectie impotriva agentilor patogeni

Intr-un spital, spre exemplu, personalul este inconjurat in permanenta de fluide si agenti patogeni care nu ar trebui sa intre in contact cu pielea. Pentru a ajuta cadrele medicale sa previna acest lucru, uniformele medicale de pe MediFashion.ro ofera protectie superioara si au proprietati antimicrobiene, ceea ce trebuie sa primeze pentru fiecare practicant din domeniul sanatatii atunci cand isi alege uniforma.

Prin urmare, personalul medical trebuie sa isi aleaga uniforma (halatul, pantalonii si inclusiv incaltamintea) in functie de material si proprietati, dar si in functie de marime. Acestea trebuie sa fie calitative, confortabile si usor de intretinut, tinand cont ca vor trece frecvent prin spalari la temperaturi ridicate.