Alcatuirea unei uniforme stomatologice in patru pasi simpli!

Achizitia uniformelor stomatologice pas cu pas, conform specialistilor

Halatele medicale Cherokee

Alegerea celei mai potrivite uniforme stomatologice poate deveni dificila pentru medici. Acestia trebuie sa dispuna de confort 24/7, ceea ce inseamna ca au nevoie de o uniforma care sa le simplifice activitatile zilnice si nu sa le ingreuneze.

Comerciantii online pun la dispozitie medicilor imbracaminte de inalta calitate, atat confortabila, cat si in culori placute. Unul dintre acestia este Medifashion.ro, care se asigura de calitatea uniformelor stomatologice de peste 10 ani. In acest context, echipa de specialisti recomanda dentistilor patru lucruri pe care trebuie sa le ia in considerare cand isi alcatuiesc uniforma medicala.

Achizitia uniformelor stomatologice pas cu pas, conform specialistilor

1. Alegerea uniformei de baza: halat, pantaloni

Halatele medicale Cherokee asigura confortul medicilor pe tot parcursul desfasurarii activitatii lor in clinici si spitale. Halatul pentru medicii stomatologici trebuie sa fie confectionat din materiale de calitate, flexibile si durabile. De aceea, combinatia dintre poliester si spandex crosshach este optima.

Pantalonii, pe de alta parte, este bine sa aiba bumbac in compozitie. Concret, combinatia de bumbac, poliester si spandex twill inseamna un produs de calitate, care va rezista pe termen lung. Medicii sunt in continua miscare: de aceea, pantalonii alesi trebuie sa fie flexibili, iar materialul sa fie bland cu pielea.

2. Alegerea halatului potrivit pentru anotimpul rece

In perioada de iarna, medicii au nevoie de un halat calduros si confortabil. De aceea, specialistii recomanda halatul polar, care vine intr-o varietate de culori, precum: albastru, rosu sau alb.

3. Boneta – o necesitate?

Boneta este o necesitate in activitatea medicilor: aceasta garanteaza siguranta pacientilor in timpul procedurilor medicale sau a operatiilor chirurgicale. O singura suvita de par cazuta in timpul unei proceduri inseamna incalcarea standardelor sanitare si de igiena sau mai mult, poate afecta sanatatea pacientului.

Uniforme stomatologice | halatele medicale Cherokee | Medifashion.ro

uniforme stomatologice

Cele mai bune bonete medicale sunt cele antimicrobiene cu bariera fluida. Alegerea bonetei se va face mai departe optand pentru culoarea preferata, care sa se potriveasca uniformei.

4. Incaltamintea antimicrobiana: confortabila si igienica

Medifashion au lansat pe piata o gama variata de incaltaminte pentru medicii stomatologi. Incaltamintea este antimicrobiana, confectionata dintr-un material textil rezistent la lichide, la suprafata. Functia antimicrobiana provine din procesul de fabricare cu nanotehnologie, care utilizeaza ioni de argint ce reduc aparitia bacteriilor.