Inlocuirea detergentului traditional cu detergentul BIO

Accesand site-ul Zabe.ro persoanele care vor sa faca o schimbare benefica in stilul lor de viata, pot regasi o categorie dedicata detergentilor bio.

Detergentii BIO sunt alternativa ideala pentru persoanele care doresc sa utilizeze produse eficiente si lipsite de chimicale in locuinta lor. Acest detergent are aceeasi putere de curatare precum un detergent traditional, insa prezinta o serie de avantaje care conving tot mai multe persoane sa il foloseasca.

Ce compozitie au detergentii BIO

Acesti detergenti sunt fabricati din ingrediente de origine naturala, cum ar fi extracte de plante si uleiuri esentiale. In categoria detergentilor bio nu se incadreaza doar detergentul de rufe sau vase, ci si solutii de curatare a bucatariei, solutii de curatare pentru baie, sapun lichid. Spre deosebire de detergentul traditional, detergentii ecologici nu contin parfum, coloranti, conservanti artificiali si alte substante chimice care pot fi agresive cu pielea. Pe langa faptul ca nu sunt daunatori pentru piele, acesti detergenti sunt prietenosi cu mediul inconjurator, nu sunt testati pe animale, sunt biodegradabili si se gasesc in magazine de produse ecologice.

Beneficiile utilizarii unui detergent bio

Acesti detergenti sunt eficienti pentru orice casa, insa sunt preferati in special in casele in care exista bebelusi sau persoanele cu piele sensibila. Hainele sunt delicate, moi si placut mirositoare. Riscul de iritare a pielii se reduce semnificativ datorita ingredientelor naturale si lipsei de parfumuri sintetice, coloranti si alte chimicale. Detergentii ecologici asigura curatenia, indepartarea petelor si diminuarea substantelor chimice care se regasesc in produsele traditionale de curatare.

Detergent bio | magazine de produse ecologice | Zabe.ro

Detergent BIO

Investitie in sanatate si economisire de energie

Desi detergentii ecologici sunt mai costisitori decat cei traditionali, faptul ca nu contin chimicale si toxine reprezinta principalul motiv care sa sustina aceasta investitie. Acesti detergenti sunt foarte eficienti, iar cei de rufe pot fi folositi la temperaturi mici, ceea ce va genera un consum de energie mai scazut. Protejarea sanatatii si in acelasi timp a mediului inconjurator reprezinta un alt factor care influenteaza tot mai multe persoane sa treaca la acesti detergenti.

Accesand site-ul Zabe.ro persoanele care vor sa faca o schimbare benefica in stilul lor de viata, pot regasi o categorie dedicata detergentilor bio. Aici se gasesc produse ecologice de curatare fabricate numai din ingrediente naturale si certificate de experti. De asemenea, produsele sunt biodegradabile si nu sunt testate pe animale.