Cele mai bune şi cele mai cunoscute branduri de laptop

Există un laptop pentru fiecare utilizator, în funcţie de nevoie şi de buget. În timp ce unii consumatori caută cel mai bun laptop, există şi unii care merg, din loialitate, pe acelaşi brand.

branduri de laptop

Cele mai bune şi cele mai cunoscute branduri de laptop

Laptopurile au înlocuit calculatoarele într-o măsură foarte mare, iar vânzarea acestora din urmă a scăzut cu o marjă semnificativă ca urmare a portabilităţii laptopurilor. Mai mult chiar şi vânzarea laptopurilor s-a redus din cauza uriaşului avânt luat de smartphone-uri şi tablete. Cu toate acestea, pentru munca la birou, oamenii încă mai folosesc laptopuri, acestea fiind mult mai practice din punctul de vedere al manevrabilităţii şi al performanţelor.

Există un laptop pentru fiecare utilizator, în funcţie de nevoie şi de buget. În timp ce unii consumatori caută cel mai bun laptop, există şi unii care merg, din loialitate, pe acelaşi brand. Anual sunt organizate tot felul de topuri care evaluează brandurile în funcţie de mai multe categorii, inclusiv recenzii, design, suport tehnic, valoare şi inovaţie.

Hewlett Packard (HP) este cea mai mare companie din lume în domeniul electronicelor. Laptopurile furnizate de HP sunt complet dotate cu toate funcţiile de care au nevoie utilizatorii. Laptopurile 2 în 1 de la HP sunt subţiri şi uşoare, cu o baterie a cărei durată de viaţă este una destul de extinsă.

Designul ultra-subţire HP Spectre este practic şi oferă un aspect interesant. Modelele HP care pot fi folosite pentru birou sunt HP Elitebook şi ProBook, care oferă o viteză şi o putere mare utilizatorilor. Poate gestiona datele de zi cu zi utilizate în scopuri de afaceri, menţinând confidenţialitatea. Mai mult decât atât, produsele HP oferă ecran tactil şi sunt foarte uşor de manevrat.

Lenovo, fără nici o îndoială, este un alt brand care intră cu succes pe lista primelor 10 mărci din lume. Înfiinţat în anul 1984, compania din China este cunoscută mai ales pentru că oferă baterii cu o durată de viaţă lungă. În plus, compania a profitat întotdeauna de cea mai bună tehnologie, motiv pentru care laptopurile sunt printre cele mai bune atât ca ​​design, cât şi din punctul de vedere al performanţei. Un alt punct forte îl reprezintă numeroasele oferte existente în magazine, ceea ce înseamnă că se adresează unui public numeros. Unele dintre cele mai populare modele sunt Lenovo IdeaPad, Lenovo Yoga, Lenovo ThinkPad X1 Carbon, Lenovo Miix 320.