Cele mai bune servicii de implantologie la clinica Twin Dent

Stomatologii de la TwinDent.ro ofera pe loc diagnosticul exact, precum si tratamentul corect

servicii de implantologie

Twin Dent, un cabinet stomatologic din 13 septembrie, Bucuresti pune la dispozitie locuitorilor capitalei si nu numai, servicii de implantologie si tratamente de inalta calitate. Eficienta unui cabinet stomatologic este masurata in pacienti tratati si multumiti.

Echipa medicala de la cabinetul stomatologic Twin Dent se ocupa de rezolvarea oricarei probleme cu care pacientii se prezinta, in ceea ce priveste dantura, multumita experientei, cunostintelor, dar si a aparaturii de inalta calitate de care dispun. Stomatologii de la TwinDent.ro ofera pe loc diagnosticul exact, precum si tratamentul corect.

Tratamentul pe viata dintr-un cabinet stomatologic, implantul dentar: avantaje

Implantul dentar este o alternativa foarte eficienta si sigura de inlocuire a unui dinte pierdut. Acesta se aseamana cu o radacina artificiala inserata la osul maxilo-facial printr-un proces de osteointegrare.

Pentru a inlocui unul sau mai multi dinti lipsa, exista trei alternative: implanturi dentare, proteze fixe si proteze amovibile. Cu toate astea, implanturile ofera o serie de avantaje, fata de celelalte doua alternative:

  • Implantul este potrivit oricui

La implant poate recurge orice pacient. Este necesara doar verificarea starii de sanatate a danturii, pentru a exclude riscul existentei cariilor sau a oricarei alte afectiuni. Daca exista probleme, acestea trebuie tratate inainte de procedura.

Cabinet stomatologic din 13 septembrie | Clinica dentara din Cotroceni | TwinDent.ro

cabinet stomatologic din 13 septembrie

  • Implantul previne problemele de masticatie sau de miscare a dintilor

Cand lipseste un dinte, restul danturii ar putea incerca sa se repozitioneze in mod natural, pentru a umple golul existent. In acelasi timp, atunci cand o portiune a maxilarului nu primeste un stimul produs de dinte in timpul masticatiei, sunt provocate pierderi in dimensiune.

  • Implantul creste stima de sine a pacientului

Implantarea unui dinte identic cu cel pierdut inlocuieste un gol existent, permite un zambet larg si masticatia fara griji. Nu numai zambetul este imbunatatit, ci calitatea vietii, in general.

  • Nu sunt necesare ingrijirile speciale

Igiena implantului este aceeasi cu cea a unui dinte normal. Este necesara perierea corecta pentru a evita cariile si depunerea tartrului. Sunt necesare controale periodice la clinica dentara din Cotroceni, pentru a verifica starea implantului si pentru ca pacientul sa se asigure ca procedura dureaza pe viata.