Casual, romantic, sic – cum se poate purta salopeta

salopeta

Retro, hot si confortabila: salopeta revine in topul tendintelor. Cum se poarta insa cu stil aceasta piesa inspirata din garderoba copiilor? Monocroma sau cu imprimeu, stramta sau supradimensionata, se va gasi cu siguranta modelul care se potriveste de minune!

1. Salopeta din denim si o bluza romantica.

Se poate contrabalansa aspectul rustic al salopetei din denim prin asortarea ei cu o bluza romantica! Trebuie sa se aleaga de exemplu, o camasa alba cu maneci balon, un mare clasic al ultimelor sezoane. Un look de completat cu adidasi pentru a-l juca casual sau cu balerini (pentru ca DA, acest model de pantof revine in forta in acest sezon.

2. Salopeta dreapta si camasa din satin

Aceasta este o varianta ceva mai sic decat look-ul anterior! Trebuie sa se opteze pentru un model de salopeta nu prea evazata (si nici prea spalacita) care sa se combine cu o camasa frumoasa din satin. Se poate indrazni sa se poarte o camasa cu imprimeu pentru un look original si, bineinteles, o pereche de tocuri.

3. Salopeta pentru un stil parizian

Niciodata fara un costum marinaresc! Un alt look grozav- se poate purta salopeta din denim cu un pulover marinaresc dragut. Un look casual atemporal care este foarte popular printre vecinii nostri. Nu trebuie sa se poarte neaparat albastru, se poate opta si pentru dungi verzi, galbene sau chiar rosii!

4. Un look cu dungi romantice

Salopeta cu dungi este un alt must-have in acest sezon. Se poate purta, bineinteles, cu un tricou alb cu mesaj, un pulover cu guler inalt sau o camasa frumoasa cu fundita. Trebuie sa se opteze pentru detalii care ies in evidenta pentru cele mai indraznete tinute.

5. Un look monocrom

In acest sezon, fashionistele vor indrazni sa foloseasca culoarea! Da, da, se poate indrazni sa se combine salopeta si o camasa colorata fara sa se mai stea prea mult pe ganduri. Nuantele pentru care se pot opta sunt verde, roz, galben sau albastru marin, care sunt foarte populare in acest sezon.

6. Albul se poate purta oricand

Aceasta este o versiune mai eleganta a look-ului monocrom. Fashionistele au decis sa nu respecte ordinea anotimpurilor si sa poarte un total look alb, chiar si toamna sau si cand este mai rece afara! Un stil ultra chic de adoptat din cap pana in picioare.