Cand stii ca ai nevoie de un aparat dentar

Accesand Elveto-Dent.ro, cei interesati au la dispozitie o lista privind preturile, dar si o sectiune dedicata programarilor online

aparat dentar ieftin

Unde isi pot aplica un aparat dentar ieftin?”, Cum functioneaza?”, Este dureros?”, Este absolut necesar?”. Sunt doar cateva dintre intrebarile pe care si le adreseaza oamenii cu aceasta dilema. O gura sanatoasa nu depinde exclusiv de absenta cariilor sau de culoarea dintilor. Chiar daca dantura nu sufera de niciuna dintre cele doua probleme, exista alte afectiuni de natura estetica.

Din punct de vedere estetic, dintii nealiniati sau strambi, pe langa faptul ca nu arata sanatos, pot incuraja aparitia cariilor si formarea tartrului, deoarece igiena are loc mai dificil.

Care sunt semnele care arata ca o persoana are nevoie de aparat dentar?

Daca o persoana prezinta oricare dintre aceste semne, cel mai bine este sa se prezinte intr-un cabinet stomatologic in Iancului, cum este Elveto-Dent Bucuresti:

  • dinti strambi;
  • spatii foarte mari intre dinti;
  • dinti lipsa;
  • dinti cu un aspect inestetic;
  • dureri dentare;
  • probleme la inchiderea sau deschiderea gurii.

Cea mai buna modalitate prin care oamenii afla daca au nevoie sau nu de aparate dentare este o vizita in cabinetul unui ortodont, care va evalua situatia si va stabili tratamentul potrivit.

Cat timp trebuie purtate aparatele dentare?

Ortodontul va recomanda pacientilor in functie de situatia lor, cat timp ar trebui sa poarte aparatul dentar. Un tratament ortodontic poate dura intre 1-3 ani, desi anumite probleme minore pot fi corectate si in doar cateva luni.

Care este cea mai potrivita varsta pentru a purta aparate dentare?

Cea mai potrivita varsta pentru a purta aparate dentare este intre 9-13 ani, deoarece in aceasta etapa pot fi evitate afectiunile dentare si deteriorarea dintilor. Cu toate astea, tratamentul cu aparatul dentar poate da rezultate foarte bune si la adulti si adolescenti.

Cabinet stomatologic in Iancului | Aparat dentar ieftin | Elveto-Dent.ro

cabinet stomatologic in Iancului

Este normala durerea dupa aplicarea aparatului dentar?

In general, aplicarea propriu-zisa a aparatului dentar nu este dureroasa. Cu toate astea, este posibil ca dupa cateva zile, sa produca un anumit disconfort, durere sau sensibilitate, mai ales in timpul masticatiei.

Este scumpa aplicarea unui aparat dentar?

Toate costurile privind aplicarea aparatului dentar depind de tipul acestuia si de afectiunea de care sufera pacientul. Accesand Elveto-Dent.ro, cei interesati au la dispozitie o lista privind preturile, dar si o sectiune dedicata programarilor online.