La ce trebuie sa fii atent inainte sa cumperi laptopuri refurbished?

Pe site-ul It-Sh.ro exista o gama larga de laptopuri care isi asteapta noii proprietari. Toate modelele sunt bine intretinute, functioneaza in parametri normali si, in acelasi timp vin la pachet cu o garantie care poata fi folosita daca este nevoie!

It-Sh.ro

Un numar din ce in ce mai mare de oameni prefera sa achizitioneze laptopuri refurbished, in detrimentul celor noi, intrucat aceasta solutie este una eficienta si practica, mai ales intr-un secol in care tehnologia avanseaza foarte repede. Utilizatorii care isi achizitioneaza dispozitive la mana a doua trebuie sa fie, insa foarte atenti la cateva elemente esentiale, inainte de a face o investitie, pentru a se asigura ca iau cea mai buna decizie. In randurile ce urmeaza sunt prezentate cele mai importante detalii tehnice care trebuie luate in considerare!

Anul fabricatiei

Pentru inceput, anul fabricatiei este un element cheie in procesul de achizitionare a unor laptopuri la mana a doua. De ce? In functie de acest detaliu, cumparatorii isi pot da seama de capacitatea dispozitivelor, de rapiditatea acestora, dar si de activitatile pentru care pot folosi ulterior laptopurile. Recomandat este ca persoanele aflate in cautareau nui astfel de dispozitiv sa aleaga modele care sunt in urma doar cu o generatie sau doua fata de cele mai noi laptopuri.

Laptopuri refurbished in functie de memoria RAM

Un alt element esential pentru achizitionarea unor laptopuri refurbished bune este memoria RAM cu care acestea sunt dotate. Este vorba despre locul in care ajung datele dispozitivelor, inainte de a fi prelucrate cu ajutorul microprocesorului. Pentru laptopurile medii, o memorie cu o valoare de 4GB si o frecventa de 1600 MHz ori 1333 MHz este suficienta!

Capacitatea de stocare

Capacitatea de stocare reprezinta spatiul de acumulare a tuturor datelor din laptopuri. Recomandat este ca utilizatorii sa stie ca numai pentru rularea sistemului de operare, dispozitivele au nevoie de o memorie de cel putin 20-30 GB. Atunci cand laptopurile au o memorie mai mare, ele pot pastra un numar mai mare de date.

Laptopuri refurbished | It-Sh.ro

laptopuri refurbished

Design

Nu in ultimul rand, designul joaca si el un rol foarte important cand vine vorba despre achizitionarea unor laptopuri la mana a doua. De exemplu, dispozitivele trebuie sa fie portabile, pentru a putea fi luate in oras, atunci cand este cazul. Mai mult, materialele din care sunt realizate, dimensiunea acestora, dar si greutatea sunt factori esentiali, care contribuie la designul interesant si atractiv.

Pe site-ul It-Sh.ro exista o gama larga de laptopuri care isi asteapta noii proprietari. Toate modelele sunt bine intretinute, functioneaza in parametri normali si, in acelasi timp vin la pachet cu o garantie care poata fi folosita daca este nevoie!