Ce e mai convenabil sa vinzi la anticariat: carti vechi sau noi?

Specialistii anticari de la CumparCarti.ro se deplaseaza rapid la domiciliul vanzatorilor atat in Bucuresti si Ilfov, cat si in toata tara

cumparatori de carti vechi

Oamenii sunt din ce in ce mai tentati sa traiasca intr-un mediu relaxant si cat mai eliberat de lucrurile care le prisosesc. Daca in trecut parintii si bunicii manifestau o grija constanta de a pastra in locuinta chiar si lucrurile care nu le erau de folos, la gandul ca le vor fi utile candva, acum oamenii au alta mentalitate si vor sa se inconjoare de obiectele cu adevarat utile.

In acest sens, ei isi indreapta atentia catre acei cumparatori de carti vechi si noi de pe internet sau din orasul de care apartin pentru a se debarasa de volumele care nu le mai sunt de folos.

Cartile vechi pot fi mai scumpe, in anumite conditii

In general, anticariatele din Romania sunt deschise la cumpararea de volume vechi sau noi in egala masura. Pentru a fi de interes pentru achizitori, cartile trebuie sa fie insa intr-o stare buna, sa nu fie deterioarate si sa nu prezinte diverse urme dezagreabile ale parcurgerii lor: pete, amprente, stersaturi, pagini lipsa, adnotari etc.

Cumparatori de carti vechi | Anticariat cumpar carti | CumparCarti.ro

 anticariat cumpar carti

Specialistii anticari de la CumparCarti.ro se deplaseaza rapid la domiciliul vanzatorilor atat in Bucuresti si Ilfov, cat si in toata tara, fara nicio cheltuiala de transport din partea acestora. Anticarii de aici sunt interesati si de carti vechi, dar si de carti noi, iar dupa ce le evalueaza stabilesc si un pret corect pentru ele.

Dupa cum probabil se stie, avand in vedere ca anticariatele sunt cunoscute de romani de foarte multi ani, cartile vechi, in editii rare, ale unor autori populari si care eventual au si autograf vor cantari mai greu in ceea ce priveste pretul.

Mai exact, acestea vor fi mai scumpe decat volumele mai noi care, chiar daca sunt foarte populare si la moda, se gasesc in toate magazinele. Din acest motiv, anticarii vor oferi un pret mai bun pe astfel de piese de colectie.

Tot ce trebuie sa faca vanzatorii care vor sa-si lichideze bibliotecile care nu le mai sunt de folos este sa ia legatura cu anticariat cumpar carti si sa solicite o vizita a expertilor pentru o evaluare gratuita. Daca tranzactia va avea loc, ei vor obtine bani rapid pe lucruri care oricum nu le mai erau de folos.