Camasa din flanel nu trebuie sa lipseasca din garderoba barbatilor iarna?

In anotimpul rece, barbatii trebuie sa se gandeasca la cum sa se protejeze si cum sa se simta confortabil in hainele pe care le poarta

camasa din flanel

In anotimpul rece, barbatii trebuie sa se gandeasca la cum sa se protejeze si cum sa se simta confortabil in hainele pe care le poarta. Camasile din flanel sunt perfecte pentru acest anotimp, fiind la moda si deopotriva foarte calduroase.

Desi par demodate si potrivite mai degraba pentru un bunic, camasile din flanel sunt ideale pentru iarna si pot fi purtate la munca, intalniri sau in diferite alte contexte.

Camasa din flanel trebuie sa fie pe marimea potrivita si din materiale de buna calitate

Pentru ca o camasa din flanel nu este cu mult diferita de o camasa obisnuita, aceasta trebuie sa fie aleasa la fel, pe aceleasi criterii ca si o camasa obisnuita, adica sa fie potrivita ca si marime si buna ca si material. Este foarte important, asadar, ca lungimea manecilor sa fie aceeasi cu lungimea camasii, sa se probeze camasa si marimea sa fie aceea care oera suficient spatiu in zona spatelui si a umerilor.

O marime nepotrivita, doar de dragul de a purta M in loc de XL nu este o alegere potrivita, pentru ca o camasa din flanel trebuie sa fie lejera pe corp si sa permita miscari lejere.

De asemenea, materialele din care este confectionata camasa din flanel trebuie sa fie de buna calitate. Poliesterul nu este chiar o alegere ideala, nefiind prietenoasa cu pielea si ideala in zile cu temperaturi joase. De acea, bumbacul sau lana reprezinta cea mai buna alegere, camasa putand fi purtata cu maiou sau tricou uni pe dedesubt pentru un grad de confort sporit.

Cum se poate asorta camasa din flanel?

Camasa din flanel poate fi purtata in cele mai diverse moduri. Daca vremea este mai calda, de toamna, se poate purta in tinutele casual, cu jeans si cu incaltaminte sport. De asemenea, camasa flanel poate fi purtata si pe vreme mai geroasa, cu un pulover anchior sau la baza gatului pe dedesubt. Se poate adauga tinutei o pereche de jeans casual sau straight, ori chiar skinny, cu ghete sau bocanci, iar piesa de rezistenta va fi paltonul.