Vacanta pe Clisura Dunarii: rent a car din Aeroport Craiova

Pe site-ul CraiovaRentaCar.ro exista variante de masini care vin in intampinarea tuturor nevoilor si preferintelor, de la cele compacte si pana la SUV-uri sau VAN-uri

Zilele cu vreme frumoasa sunt din ce in ce mai dese, iar acesta este momentul ideal pentru o minivacanta pe Clisura Dunarii, unde se poate ajunge foarte usor cu o masina inchiriata in sistem rent a car din aeroport Craiova.

Multe persoane amana escapadele in aceasta zona a tarii, deoarece considera ca vor pierde foarte mult timp pe drum. Din fericire, cei care se hotarasc sa se bucure de peisajele unice de pe Clisura Dunarii si de relaxare, pot calatori cu avionul pana la Craiova. Apoi, folosind un serviciu de inchirieri masini din Aeroport Craiova, calatoria pana la destinatie va mai dura aproximativ doua ore si jumatate.

Rent a car din Aeroport Craiova – idee buna pentru cei care locuiesc departe de destinatia de vacanta

Asa cum am mentionat anterior, aeroportul din Craiova este destul de aproape de Clisura Dunarii. Prin comparatie, o persoana care ar pleca din Bucuresti sau Cluj catre aceeasi destinatie ar petrece peste 6 ore pe drum. Luand in considerare o calatorie dus-intors, ar insemna o zi pierduta la volan. Mai mult, ruta Iasi-Dubova ar fi parcursa cu masina in peste 10 ore, iar cei care pleaca din Constanta ar face mai bine de 7 ore pana la destinatie.

Cea mai eficienta varianta, care economiseste timp si le ofera oamenilor sansa sa se bucure mai mult de destinatia de vacanta, este un zbor pana la Craiova, urmat de un drum scurt cu masina. Pe site-ul CraiovaRentaCar.ro exista variante de masini care vin in intampinarea tuturor nevoilor si preferintelor, de la cele compacte si pana la SUV-uri sau VAN-uri, potrivite pentru familiile mai numeroase.

Clisura Dunarii – o destinatie de vacanta de vis

Localizata pe malul nordic al Dunarii, Clisura ofera privelisti nemaipomenite si un sentiment aparte de liniste. Este un loc care merita descoperit si in care pot fi vizitate obiective turistice precum:

Inchirieri masini din Aeroport Craiova | Rent a car din aeroport Craiova | CraiovaRentaCar.ro

rent a car din aeroport Craiova

  • Cazanele Dunarii – locul in care Dunarea se ingusteaza cel mai mult, aflat in Parcul Portile de Fier;
  • Chipul lui Decebal – o sculptura in stanca ce are o inaltime de 55 de metri;
  • Tabula Traiana – o placa memoriala care dateaza din anul 105 si este ridicata de imparatul Traian;
  • Pesterile Ponicova si Veterani;
  • Insula Ostrov.

In plus, cei care sunt pasionati de pescuit, plimbari cu barca, drumetii, ciclism sau sporturi nautice pot profita de posibilitatea de a se bucura de toate aceste activitati pe Clisura Dunarii.