Piese de argint- obiecte de uz casnic

Accesoriile vechi, utilizate in casa, sunt destul de greu de gasit, in special atunci cand sunt cautate piese de argint care sa fi trecut de testul timpului. Specialistii de la hqz.ro stiu sa evalueze corect aceste bunuri si vor oferi sumele necesare pentru ele atunci cand sunt aduse la casa de amanet

piese de argint

Pe internet si pe strazi exista numeroase anunturi de tipul „cumpar argintarie”, de care persoanele care au obiecte de uz casnic din argint pot profita la maximum. Accesoriile vechi, utilizate in casa, sunt destul de greu de gasit, in special atunci cand sunt cautate piese de argint care sa fi trecut de testul timpului. Specialistii de la hqz.ro stiu sa evalueze corect aceste bunuri si vor oferi sumele necesare pentru ele atunci cand sunt aduse la casa de amanet.

La amanet antichitati Bucuresti obiectele din argint care sunt comercializate au o calitate superioara si sunt mereu pregatite pentru a fi utile oricarei persoane care vrea sa le utilizeze. Sunt mai multe exemple de accesorii de argint extrem de utile in case.

Amanet antichitati Bucuresti – cele mai frumoase piese de argint

Cosurile din argint reprezinta idei foarte bune pentru decor, datorita faptului ca sunt extrem de frumoase si cat se poate de functionale. Toate aceste obiecte din argint, care sunt cumparate si vandute de HQZ, au o calitate foarte buna si vin cu propriile caracteristici si propriul design, astfel incat sa fie pe gustul fiecarui client.

Tavile si farfuriile sunt, de asemenea, obiecte foarte des intalnite si extrem de apreciate, in primul rand pentru versatilitatea pe care o au in legatura cu utilizarea. Pot fi folosite pentru a decora anumite spatii, dar pot sa serveasca si ca vase pentru luat masa. Ele sunt confectionate intr-o gama variata de stiluri, au diferite dimensiuni si multe designuri, in asa fel incat sa se potriveasca foarte bine cu gusturile persoanelor care adora argintaria.

Fotografiile sunt foarte pretioase pentru toate familiile si pot fi pastrate in rame confectionate din argint. In momentul in care sunt etalate in acest fel in casa se poate spune cu certitudine ca se afla la loc de cinste. Ramele foto confectionate din argint sunt impresionante datorita modelelor florale si geometrice, dar si datorita mai multor aplicatii de argint, care le fac sa se transforme in obiectul cu totul aparte.

Cumpar argintarie | amanet antichitati Bucuresti | hqz.ro

cumpar argintarie

Exista, de asemenea, si figurine din argint si chiar bibelouri care prezinta animale domestice sau animale salbatice, anumite scene din razboi sau momente romantice, precum si masini si cladiri importante. Toate acestea au rol decorativ, insa sunt extrem de utile si de interesante si vor da un aer rafinat oricarei incaperi. La HQZ toate aceste obiecte pot fi amanetate sau cumparate de persoanele interesate.