Elemente de care are nevoie un camin primitor

Cand vine vorba de casa, texturile creeaza sentimente placute si confort. Texturile diferite atrag admiratiile oaspetilor si adauga o doza de personalitate caminului.

camin primitor

Crearea unei case frumoase merita pentru ca oamenii sa se simta bine petrecand timp aici. Una dintre cele mai importante etape ale crearii unei case fericite este sa fie calda si primitoare, un camin primitor din care proprietarii nu isi vor dori niciodata sa plece. Exista cateva modalitati simple in acest sens, precum texturile interesante, paturile si pernele pufoase.

Cand vine vorba de casa, texturile creeaza sentimente placute si confort. Texturile diferite atrag admiratiile oaspetilor si adauga o doza de personalitate caminului. De la perne cu franjuri asezate lejer pe o canapea din catifea, alaturi de o patura din tricot, amestecul acesta de texturi este foarte atragator si placut la atingere. Prea multe texturi diferite pot crea o aglomerare, asa ca se recomanda optarea pentru trei sau patru texturi in fiecare camera.

Un covor este o modalitate excelenta de a accesoriza o incapere si de a crea o imagine impresionanta. Desi pe piata se gasesc covoare la pret mic, un covor tesut de inalta calitate se va simti mult mai confortabil. Daca o incapere este lipsita de esenta, un covor de calitate ii va oferi caracter si va ajuta la completarea aspectului acesteia.

Fiecare pat are nevoie de o lenjerie confortabila, care sa permita relaxarea. Pentru un plus de confort, se vor aseza pe pat mai multe paturi si texturi. In loc de o plapuma, oamenii pot opta pentru mai multe paturi ce pot fi inlaturate in functie de sezon. Daca oamenii ar fi atenti la reclamele pentru mobilier, ar sesiza ca sunt instant atrasi de afisele cu paturile accesorizate cu paturi si lenjerii elegante – acesta este un truc de design pentru a crea un pat mai primitor si atragator.

Plantele de interior sunt una dintre cele mai simple si accesibile modalitati de a face locuinta mai primitoare. Oamenii pot investi in cateva plante pentru biblioteca, colturile goale ale incaperilor sau pentru spatiile neutilizate din casa.

Un alt element care nu trebuie sa lipseasca dintr-o casa este o piesa de arta. Fie ca oamenii aleg un artist local pe care il apreciaza, isi creeaza singur o piesa sau achizitioneaza un tablou din magazine, un astfel de accesoriu va moderniza caminul lor.