Ce implica un masaj erotic?

Stimularea incepe, in general, cu ajutorul tehnicilor preluate din masajul de relaxare, insa masajul corporal este facut cu tot corpul, dupa cum spune si denumirea sa. Fiecare parte a corpului este utilizata in scopul de a trezi senzatii noi si de a induce o anumita stare.

salon de masaj erotic in Timisoara

Pentru persoanele care vor sa incerce ceva nou, o solutie este o viziata la un salon de masaj erotic in Timisoara, unde masajul capata o noua forma. Specialistii de la masaj-iulia.ro relateaza mai multe despre ceea ce inseamna, de fapt, masaj erotic.

In salonul de masaj erotic sau acasa, masajul erotic se axeaza pe miscari specifice si combinatii intre senzualitate si tehnica, astfel incat cel caruia i se face masajul sa aiba parte de senzatii noi, in zone in care se asteapta prea putin sau deloc. Masajul erotic sau arta masajului corporal se inspira din tehnici de meditatie din filosofia hindusa si orientala si depaseste, prin complexitate si intensitate, masajul simplu de relaxare. Spre exemplu, la un masaj erotic in Timisoara sunt exploatate toate tehnicile, astfel incat persoana care apeleaza la masaj sa se simta perfect.

Cum decurge un masaj erotic | salon de masaj erotic in Timisoara

masaj erotic in Timisoara

La saloanele pentru masaj erotic personalul este format, in general, din maseuze, insa nu este exclus sa fie prezenti si maseuri pentru doamne sau pentru domnisoare, chiar daca, in general, se considera ca barbatii sunt mult mai interesati de astfel de servicii decat femeile. Masajul erotic poate fi exersat si acasa, intre parteneri, si asta poate insemna o relaxare mai mare si o armonie mai buna in cuplu, aducand totodata un aer proaspat in relatie, oricat de veche ar fi aceasta. Pe langa tehnicile pentru relaxare, care implica si atentie pentru celalalt partener, masajul erotic presupune presiune si atingere in anumite zone ale corpului. Sunt vizate, in acest sens, principalele grupe musculare.

Stimularea incepe, in general, cu ajutorul tehnicilor preluate din masajul de relaxare, insa masajul corporal este facut cu tot corpul, dupa cum spune si denumirea sa. Fiecare parte a corpului este utilizata in scopul de a trezi senzatii noi si de a induce o anumita stare. Partea superioara a corpului este foarte usor de utilizat in masajul erotic, la fel si mainile. De asemenea, sunt folosite si picioarele pentru ca si ele au un rol important.

Omul poate sa ajunga la cele mai inalte cote ale placerii prin aceste practici. Este vorba nu doar despre apropiere fizica, ci si despre apropiere psihica, ceva nou pentru persoanele din alte culturi decat cea hindusa. Fara dragoste, de ambele tipuri, omul nu are nicio sansa de a ajunge la divinitate.