Ce carti ar trebui sa cumperi dintr-un anticariat online

Pe site-ul Printrecarti.ro pot fi gasite numeroase volume catalogate drept clasice datorita modului in care au fost scrise, temelor abordate si relevantei lor fata de un curent literar sau un anumit gen.

Printre Carti

Foarte multe persoane cauta intr-un anticariat online carti clasice, care ar trebui sa fie citite cel putin o data in viata, fiind povesti interesante si generatoare de noi curente literare populare, a caror actiune inca este relevanta pentru prezent.

Pe site-ul Printrecarti.ro pot fi gasite numeroase volume catalogate drept clasice datorita modului in care au fost scrise, temelor abordate si relevantei lor fata de un curent literar sau un anumit gen.

Mandrie si prejudecata, de Jane Austen – o carte de cautat intr-un anticariat online

Unul dintre cele mai faimoase romane din toate timpurile, Mandrie si prejudecata detaliaza viata a doua personaje opuse intr-o lume in care manierele si amabilitatea au cea mai mare importanta.

Jurnalul unei fete tinere, de Anne Frank

Un volum pe care cei care il citesc il uita greu, jurnalul Annei Frank este o relatare bruta a vietii unei fete tinere, pe masura ce se ascunde de nazisti. In ciuda circumstantelor, Anne considera ca oamenii sunt in continuare buni la inima si ca lumea este plina de frumusete. Aceasta carte este cu siguranta una care va schimba complet mentalitatea cititorilor si ii va face sa priveasca cel putin pentru o vreme, viata din alt punct de vedere, spun specialistii de la Printre Carti.

Hotul de carti, de Markus Zusak

Plasat in Germania anilor 1939, Hotul de Carti o prezinta pe Liesel in timp ce salveaza carti din tirania stapanirii naziste. Intre timp, familia ei a ascuns un soldat evreu in subsol ceea ce poate aduce mari probleme intregii familii. Cartea prezinta un nivel de curaj rar intalnit si o prietenie care se formeaza in cele mai putin probabile situatii.

Hobbitul, de JRR Tolkien

Desi filmele sunt inexplicabil de lungi, Hobbitul a fost scris initial ca o carte pentru copii scurta. Cu ajutorul cartii pot fi intalnite pentru prima data personajele preferate in timp ce Bilbo Baggins traverseaza peisajele dure ale Pamantului Mijlociu pentru a provoca un dragon.

Anticariat online | Printrecarti.ro

anticariat online

Little Women, de Louisa May Alcott

Povestea prezinta 4 surori, fiecare cu propria personalitate, odata cu inaintarea in varsta in Noua Anglie a secolului al XIX-lea. Cititorul va intelege trairile adolescentilor din acea perioada si vor descoperi defectele lor pe masura ce fetele se transforma in femei puternice.

Toate aceste volume ar trebui cu siguranta sa se regaseasca pe rafturile bibliotecilor din fiecare casa si fac parte dintre volumele recomandate tuturor cititorilor interesati de lectura.