Carti ieftine de vanzare la PrintreCarti.ro pentru cei care gatesc

Astazi, aducem in atentia dumneavoastra sectiunea Carti de Bucate, cu mii de retete pe gustul fiecaruia. Nu va faceti griji, chiar si cei capriciosi si extra-selectivi le vor savura!

In ultimele luni, planurile populatiei de pe intreg globul au fost date peste cap, insa multe dintre activitatile zilnice pe care oamenii obisnuiau sa le practice inainte de acest haos epidemiologic au fost inlocuite de una dintre cele mai vechi tipuri de arta: bucataria. Cei de la anticariatul Printre Carti condimenteaza monotonia din bucataria ta, punand la dispozitie o serie de carti ieftine de vanzare pentru iubitorii artei gatitului.

Anticariatul Printre Carti, ce isi desfasoara activitatea si in mediul online pe pagina https://www.printrecarti.ro, dispune de carti ieftine de vanzare din toate domeniile. Astazi, aducem in atentia dumneavoastra sectiunea Carti de Bucate, cu mii de retete pe gustul fiecaruia. Nu va faceti griji, chiar si cei capriciosi si extra-selectivi le vor savura!

Intrucat sezonul cald este in toi, sa vorbim despre deserturi racoritoare si usor de preparat. Cu ce ne desfatam intr-o zi torida de vara, fara sa depunem prea mult efort?

Inspiratia zilei: Preparate reci pentru zile calde, Draga Neagu, Sucuri de fructe si bauturi racoritoare preparate in casa, Jean Jurubita.

Dulceata fructelor de sezon, zemoase si carnoase, in retete usor de preparat, excelente pentru a fi servite in dupa-amiezile de august: creme dulci, inghetata, cocktail-uri. Insa ce spuneti de o prajitura ce nu necesita coacere? Delicios!

Carti ieftine de vanzare | Printre Carti

carti ieftine de vanzare

Insa foamea nu se potoleste prin deserturi… Care sunt preparatele culinare ce va incanta? Puneti-va abilitatile de bucatar la incercare. Cartea Doinei Dragos, Din bucataria popoarelor, denota perfectiune prin prisma multitudinii de retete din cultura fiecarui popor. Un condiment cu un nume bizar? Presarati-l! Un ingredient precum portocala intr-o reteta de paste sarate? Adaugati-l! Fiti creativi.

Pentru un ghid complet intr-ale gastronomiei, recomandam Bucataria de la A la Z, semnata Alexandru Isoveanu. Aflati trucuri, tehnici, combinatii de alimente si proprietatile ingredientelor in preparate.

Camara dumneavoastra pe timp de pandemie

Aprovizionarea: rar, dar complet, astfel incat sa nu va lipseasca nimic pe o perioada de aproximativ doua saptamani!

Congelati produsele pe care nu le folositi curand!

Coaceti paine de casa!

Grija la termenul de valabilitate al produselor!