Beneficiile unui masaj de slabire pentru persoanele plinute

Masajul de slabire este efectuat de specialistii din cadrul cabinetului de cosmetica freestylebeauty.ro, avand beneficii privind stimularea circulatiei sanguine, tonifierea musculaturii si reducerea stratului adipos

masaj de slabire

Pentru ca foarte multe persoane incearca sa slabeasca in mod drastic, tinand diete care le limiteaza foarte mult posibilitatile de a consuma un anumit fel de mancare, pentru ca unele persoane incearca sa ajunga la sala de sport insa nu mereu reusesc, un masaj de slabire se va dovedi de un real ajutor daca este efectuat de o persoana specializata in acest sens. Masajul de slabit are efecte dovedite si ajuta oamenii sa slabeasca, daca acestia au si o dieta echilibrata si daca reusesc sa faca si putin sport.

Cum actioneaza renumitul masaj de slabire asupra kilogramelor in plus?

Masajul de slabire este efectuat de specialistii din cadrul cabinetului de cosmetica freestylebeauty.ro, avand beneficii privind stimularea circulatiei sanguine, tonifierea musculaturii si reducerea stratului adipos. Centimetrii din talie, de pe coapse se reduc, iar circumferinta soldurilor se topeste chiar din primele sedinte.

Un masaj de slabire, denumit in termeni specializati masajul anticelulitic, este indicat atunci cand este vorba de un strat mai gros de grasime. Acesta va actiona de minune o data cu detoxifierea organismului printr-un regim alimentar adecvat, in vederea eliminarii toxinelor. In cazul in care la nivelul circulatiei limfatice exista o problema, in corp se acumuleaza apa, pielea se lasa si se formeaza celulita prin umflarea celulelor grase, caz in care intervine limfa, ce distruge toxinele.

Masaj de slabire | freestylebeauty.ro

epilare totala la salon

Pentru rezultate vizibile, este nevoie de minim 12 sedinte de masaj de slabire, insa acest lucru difera de la o persoana la alta, deoarece contribuie si organismul, metabolismul, stilul de viata, psihicul, dar si regimul alimentar. Nu se recomanda masajul de slabire doua zile la rand, ci mai degraba o data pe saptamana sau de doua ori pe saptamana, deoarece unele zone pot fi foarte sensibile si dureroase.

Gratie masajului de slabire, clientele pot pierde pana la 5 cm pe coapse si 3 cm in talie, dupa numai cateva sedinte. Slabirea cu ajutorul masajului este frumoasa, deoarece clientele pierd din kilograme dar si din centimetri si raman cu o piele foarte fina si foarte intinsa dupa aceste sedinte. Asadar, nu numai ca vor scapa de centimetri, ci si de celulita, vor reusi sa isi detoxifice corpul, sa imbunatateasca respiratia, sa stimuleze circulatia sangvina, sa arda mult mai rapid caloriile si sa se bucure de un rezultat spectaculos.