Avantajele unui serviciu de inchirieri macarale

Conform informatiilor publicate pe site-ul AdUtilaj.ro, toate echipamentele pot fi inchiriate in Bucuresti, Ilfov, zonele limitrofe, dar si in toata tara

Achizitionarea utilajelor de constructii presupune un efort financiar urias pentru companii fie din cauza costurilor mult prea mari, fie din cauza situatiei cauzata de pandemia Covid 19. Activitatea a scazut in ultimii doi ani ceea ce a impus o reorganizarea a modalitati de lucru.

Companiile au realizat, spre exemplu, ca ies mult mai bine daca apeleaza la un serviciu de inchirieri macarale. Costurile sunt mici, iar grijile legate de intretinere, service si depozitare dispar.

De ce ar trebui sa apeleze companiile la un serviciu de inchirieri macarale?

Macaralele sunt unele dintre cele mai des utilizate utilaje in domeniul constructiilor. Costul achizitionarii este unul destul de ridicat, in special pentru companiile aflate la inceput de drum. Astfel, varianta inchirierii reprezinta o solutie viabila si inteligenta. Antreprenorii nu mai au responsabilitatea echipamentelor si nici nu trebuie sa mai plateasca taxe si impozite catre stat, toate acestea ramanand doar in grija furnizorului de utilaje.

Companiile se bucura si de flexibilitate, in acest caz. Pot inchiria utilajele ori de cate ori au nevoie fara sa fie constransi nici de dimensiunea utilajelor si nici de perioada de utilizare in cadrul unui proiect.

Antreprenorii nu trebuie sa se mai gandeasca nici la costurile de intretinere care in cazul unor astfel de utilaje sunt destul de mari. Cheltuielile alocate echipamentelor sunt astfel limitate doar la serviciul de inchirieri utilaje de constructii ceea ce reprezinta un mare beneficiu pentru companii.

Inchirieri utilaje de constructii | Inchirieri macarale | AdUtilaj.ro

 inchirieri macarale

Una dintre firmele ce ofera astfel de servicii este Ad Utilaj care pune la dispozitia clientului macarale de diferite tonaje. Acestea dispun de asigurare, autorizare ISCIR, plus asigurarea societatii ce raspunde pentru orice eventuala dauna.

Gama de echipamente disponibila este insa mult mai variata si include utilaje de lucru la inaltime si utilaje transportatoare pentru piese industriale cu greutate foarte mare de la platforme/nacele autoridicatoare si pana la manitou/telehandler MT1840 / MRT 2150, role transportoare sau generatoare.

Conform informatiilor publicate pe site-ul AdUtilaj.ro, toate echipamentele pot fi inchiriate in Bucuresti, Ilfov, zonele limitrofe, dar si in toata tara. Pe langa inchirierea macarelor, acestia ofera clientilor si o persoana de contact, cu experienta in domeniul utilajelor de constructii, ce va oferi consiliere profesionala.